Kinderfeest in Den Bosch


Lekker spelen en de verjaardag vieren van uw zoon of dochter is het allerbelangrijkste tijdens een kinderfeest. En laat dat nou net het kerndoel zijn van Kartbaan Uden! Wij bieden de ideale plek voor een gezellige, competitieve, speelse en onvergetelijke feestmiddag. Om aan ieders wens te voldoen hebben wij bovendien verschillende kinderarrangementen opgesteld. Onze mogelijkheden voor een kinderfeest in Den Bosch zijn origineel en spectaculair see!

Onvergetelijk kinderfeest in Den Bosch

Een kinderfeest bij Kartbaan Uden is gegarandeerd de allerleukste verrassing voor uw kind! Wij beschikken namelijk over één van de langste kartbanen van Nederland, maken uitsluitend gebruik van de nieuwste karts en laserpistolen, ons attente personeel voorziet u van een perfecte service, wij vragen aantrekkelijke prijzen voor onze arrangementen en u kunt de feestelijke middag nóg feestelijker afsluiten met heerlijke frietjes en snacks! Dankzij onze speciale kinderarrangementen bieden we u en uw kind bovendien de mogelijkheid om tijdens één middag van meerdere spectaculaire activiteiten te genieten:

  • Kinderarrangement 1
  • Kinderarrangement 2
  • Arrangement Benetton/Renault
  • Verkort arrangement

De mogelijkheden van Kartbaan Uden

Niet alleen voor kinderfeestjes, ook voor vele andere (feestelijke) gelegenheden kunt u bij ons terecht! Denk daarbij aan vrijgezellenfeesten, voetbaluitjes, buurtverenigingsuitjes, bedrijfsuitjes, familiedagen en het verhuren van vergaderzalen. Wij bieden u bovendien nog veel meer dan alleen de mogelijkheid tot karten en lasergamen. Zo kunt u een café afhuren, uw geluk beproeven in The Golden Nugget Fun Casino of genieten van live entertainment. Gegarandeerd voor elk wat wils!

Contact

Heeft u na het bekijken van onze arrangementen vragen of opmerkingen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Kartbaan Uden is de ideale plek voor het kinderfeest van uw kind in Den Bosch en omstreken!