Kinderfeest Eindhoven

Voor het beste kinderfeest van Eindhoven gaat u naar Kartbaan Uden! Bij ons kunnen uw kind en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes genieten van een flitsende ervaring op de kartbaan of een spannende belevenis bij het lasergamen. Onze arrangementen maken het zelfs mogelijk om op één dag van beide activiteiten te genieten! Bekijk direct de verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

De leukste activiteiten van Eindhoven

Bij Kartbaan Uden staan vieren en spelen centraal. Wij doen er dan ook alles aan om het kinderfeest van uw zoon of dochter perfect te laten verlopen. Bovendien is Kartbaan Uden een beleving voor jong én oud. U kunt bij ons namelijk niet alleen voor kinderfeesten, maar ook voor de volgende gelegenheden terecht:

  • Bedrijfsfeesten
  • Voetbaluitjes
  • Buurtverenigingsuitjes
  • Vrijgezellenfeesten
  • Familiedagen
  • Huur van vergaderzalen

Onze arrangementen

Wij zorgen er graag voor dat de kinderen die bij ons een feestje komen vieren een onvergetelijke middag ervaren. Daarom hebben we verschillende arrangementen opgesteld zodat er voor elk wat wils is. Zo kunt u kiezen voor Kinderarrangement 1, Kinderarrangement 2, Verkort arrangement 2 en Arrangement Benetton/Renault. Bovendien is ons personeel erg gedreven en professioneel, zodat u verzekerd bent van een perfecte service tijdens het kinderfeest.

Contact

Heeft u na het bekijken van onze arrangementen vragen of wilt u weten wat er mogelijk is? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via de e-mail of via het contactformulier. Zorg voor een onvergetelijk kinderfeest in Eindhoven en neem contact op met Kartbaan Uden!