Kinderfeestjes Eindhoven


Een kinderfeestje organiseren is pas echt geslaagd met een originele activiteit. Bij Kartbaan Uden kunnen uw kind en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes genieten van een flitsende ervaring op de kartbaan of een spectaculaire belevenis bij het lasergamen. Onze arrangementen maken het zelfs mogelijk om op één dag van beide activiteiten te genieten! Bekijk direct de verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben voor kinderfeestjes in Eindhoven en omgeving.

De leukste kinderfeestjes van Eindhoven

Vieren en spelen staan centraal bij Kartbaan Uden. Wij zorgen er dan ook graag voor dat het kinderfeestje van uw zoon of dochter perfect verloopt. Onze verschillende arrangementen bieden voor elk wat wils en geven u de mogelijkheid om de perfecte feestmiddag voor uw kind samen te stellen:

  • Kinderarrangement 1
  • Kinderarrangement 2
  • Verkort arrangement 2
  • Arangement Benetton/Renault

De mogelijkheden van Kartbaan Uden

Kartbaan Uden is een beleving voor jong en oud. U kunt namelijk niet alleen voor kinderfeestjes bij ons terecht maar ook voor bedrijfsfeesten, voetbaluitjes, buurtverenigingsuitjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en huur van vergaderzalen. Ons gedreven personeel zorgt ervoor dat al onze gasten kunnen genieten van een perfecte service. Zo is het mogelijk om na de door u gekozen activiteit te genieten van een overheerlijk buffet naar uw keuze.

Meer informatie

Bij Kartbaan Uden worden gegarandeerd de leukste kinderfeestjes van Eindhoven georganiseerd. Via de e-mail of via het contactformulier kunt u contact met ons opnemen voor al uw vragen. Wij helpen u graag verder!