Karten in Eindhoven


Indoor karten in Eindhoven? Outdoor karting doet u bij Kartbaan Uden. Wij beschikken over een van de langste indoor kartbanen van Nederland en garanderen een spectaculaire dag. Onze kartlocatie bevindt zich op slechts een half uur rijden van Eindhoven. Ga met al uw vrienden en familie de strijd aan en zet de snelste tijd neer op onze indoor kartbaan vlakbij Eindhoven.

Door de lage zit van de kart en uitstekende wegligging van onze karts maken uw rijkunsten tijdens outdoor karting het verschil. Heeft u het in zich om net als Max Verstappen de snelste te zijn? Reserveer, ga karten nabij Eindhoven en laat het zien!

Gezellig indoor karten nabij Eindhoven bij Kartbaan Uden

Ontdek samen met uw familie en/of vrienden ons meter meter lange circuit. Stap in een kart, geef gas en ervaar voor even het gevoel dat een echte coureur óók voelt bij een echte kartwedstrijd. Karten in Eindhoven is een leuke manier om elkaar uit te dagen en te bewijzen wie nou echt de snelste op de baan is. Ben je klaar voor een wedstrijdje karting?

Waarom indoor karten in Eindhoven?

Onder de snelheidsduivels onder ons is karten in Eindhoven een hele populaire activiteit. Heel hard racen door de bochten, met de hoop dat je sneller bent dan de tegenstanders. Karten is niet voor niets een van de meest gekozen activiteiten voor bijvoorbeeld kinderfeestjes, maar ook als activiteit voor een bedrijfsfeest is karten op de kartbaan in Uden nabij Eindhoven zeer populair. Jong en oud kan zich op een veilige en verantwoorde wijze uitleven op de kartbaan. Oftewel, karten staat garant voor een onvergetelijke dag voor iedereen. Zowel jong, als oud!

Waarom kiezen voor outdoor karting in Eindhoven bij Kartbaan Uden?

  • Leuk voor jong en oud
  • Veilig voor kinderen
  • Ideaal voor een kinderfeestje, maar ook voor een bedrijfsuitje
  • Eventueel inclusief arrangement
  • 2 verschillende karts, een volwassen kart en een kinder kart
  • Nieuwe karts
  • Een van de langste banen van Nederland

Feest op de kartbaan in Eindhoven

Valt er een feestje te vieren? Dan kunt u dat komen vieren bij onze indoor kartbaan nabij Eindhoven! Samen maken we er één groot feest van inclusief karten vlakbij Eindhoven. Zoekt u bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest in Eindhoven omgeving een leuke locatie waar u zowel een activiteit kunt doen als kunt eten en drinken? Dan zit u bij ons goed.

Maar ook voor een kinderfeestje in Eindhoven zijn wij een populaire locatie om naar uit te wijken. U zou zelfs karten en lasergamen kunnen combineren voor een knaller van een feest met diverse leuke, actieve activiteiten!

Arrangementen

Wanneer het combineren van diverse activiteiten of een activiteit in combinatie met eten u aanspreekt, kunt u kiezen voor één van onze arrangementen. Wie actief in de weer is, heeft daarna honger. Karten in Eindhoven is daarom bij ons makkelijk te combineren met een goede maaltijd of uitgebreid barbecue-, tapas- of ander buffet. Maak gerust een keuze uit een van de arrangementen die we aanbieden.

Zoveel meer dan alleen karting in Eindhoven

Bij Kartbaan Uden staat competitie en plezier centraal. Bij ons is een dagje uit met vrienden, familie, kinderen of collega’s een hele beleving. Ga karten op onze kartbaan nabij Eindhoven of probeer elkaar te overtreffen tijdens het lasergamen. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw vergaderingen of feesten te organiseren. Bij Kartbaan Uden is een dagje uit een beleving voor jong en oud. Kom gezellig lasergamen nabij Eindhoven of combineer dit met de kartbaan en lekker barbecueën achteraf!

U kunt bij Kartbaan Uden ook terecht voor de volgende activiteiten:

Karten in Eindhoven? Reserveer meteen een kart!

Wilt u een dagje karten dichtbij Eindhoven? Kies dan voor een van Nederlands langste banen en ga de strijd aan op Kartbaan Uden. Wij hebben competitieve karts waar uw rijvaardigheden de doorslag zullen geven om de beste tijd neer te zetten.

Wilt u meer informatie over een dagje uit bij Kartbaan Uden? Bekijk dan onze arrangementen en tijdelijke acties of neem direct contact met ons op. Om contact met ons op te nemen kunt u het beste ons contactformulier invullen op de website. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact op om u meer te vertellen over indoor karting.