Karten in Eindhoven

Direct reserveren

Vandaag geopend vanaf
14:00
tot
22:00
Vandaag geopend vanaf
14:00
tot
23:00
Vandaag geopend vanaf
11:00
tot
23:00
Vandaag geopend vanaf
10:00
tot
22:00

Wil je karten bij de leukste indoor kartbaan van Nederland? Kartbaan Eindhoven wacht op jou! Wij beschikken over één van de langste indoor kartbanen van Nederland en garanderen een spectaculaire dag. Onze kartlocatie bevindt zich op slechts een half uur rijden van Eindhoven. Ga met al je vrienden en familie de strijd aan en zet de snelste tijd neer op onze indoor kartbaan vlakbij Eindhoven. Wil je liever buiten karten? Dan kun je terecht voor outdoor karting bij Kartbaan Uden.

Door de lage zit van de kart en uitstekende wegligging van onze karts maken jouw rijkunsten tijdens outdoor karting het verschil. Heb je het in je om net als Max Verstappen de snelste te zijn? Reserveer dan gelijk en kom karten bij kartbaan Eindhoven. Laat jouw kunsten zien!

Gezellig indoor karten nabij Eindhoven bij Kartbaan Uden

Ontdek samen met jouw familie en/of vrienden ons lange circuit. Stap in een kart, geef gas en ervaar voor even het gevoel dat een echte coureur óók voelt bij een echte kartwedstrijd. Karten in Eindhoven is een leuke manier om elkaar uit te dagen en te bewijzen wie nou echt de snelste op de baan is. Ben je klaar voor een wedstrijdje karting?

 

 

Hoe moet je karten?

Er zijn mensen die heel vaak karten, maar genoeg mensen hebben dit ook nog nooit gedaan. Daarom is het prettig om van tevoren te weten hoe je moet karten. Het is gelukkig heel erg simpel, iedereen kan het. Toch zijn er een aantal tips die je kunnen helpen om goed te kunnen karten. Het gas geven en sturen heb je snel door, maar uiteindelijk wil je ook winnen.

Tips voor karten:

  • Gebruik de beste racelijn, je maakt een bocht van buiten naar binnen.
  • Soms moet je bochten opgeven om een andere bocht goed te nemen.
  • Zet je gewicht in.
  • Remmen en sturen tegelijk kun je beter niet doen
  • Blijf de focus houden

Waarom indoor karting Eindhoven?

Voor de snelheidsduivels onder ons is karten in Eindhoven een hele populaire activiteit. Heel hard racen door de bochten, met de hoop dat je sneller bent dan de tegenstanders. Karten is niet voor niets een van de meest gekozen activiteiten voor bijvoorbeeld feestjes, maar ook als activiteit voor een bedrijf is karten op de kartbaan in Eindhoven zeer populair. Jong en oud kan zich op een veilige en verantwoorde wijze uitleven op de kartbaan. Oftewel, karten staat garant voor een onvergetelijke dag voor iedereen. Zowel jong, als oud!

Organiseer jouw feest op de kartbaan in Eindhoven

Moet jij een activiteit voor een groep bedenken? Of valt er een feestje te vieren? Reserveer dan bij onze indoor kartbaan nabij Eindhoven! Samen maken we er één groot feest van. Zoek je bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest in Eindhoven omgeving een leuke locatie waar je zowel een activiteit kunt doen als kunt eten en drinken? Dan zit je bij ons goed.

Maar ook voor een kinderfeestje in Eindhoven zijn wij een populaire locatie om naar uit te wijken. Je zou ook karten en lasergamen kunnen combineren voor een knaller van een feest met diverse leuke, actieve activiteiten!

Onze arrangementen

Wanneer het combineren van diverse activiteiten of een activiteit in combinatie met eten jou aanspreekt, kun je kiezen voor één van onze arrangementen. Wie actief in de weer is, heeft daarna honger. Karten in Eindhoven is daarom bij ons makkelijk te combineren met een goede maaltijd of uitgebreid barbecue-, tapas- of ander buffet. Maak gerust een keuze uit een van de arrangementen die we aanbieden.

Zoveel meer dan alleen karting in Eindhoven

Bij Kartbaan Uden staat competitie en plezier centraal. Bij ons is een dagje uit met vrienden, familie, kinderen of collega’s een hele beleving. Ga karten op onze kartbaan nabij Eindhoven of probeer elkaar te overtreffen tijdens het lasergamen. Ook bieden wij de mogelijkheid om jouw vergaderingen of feesten te organiseren. Bij Kartbaan Uden is een dagje uit een beleving voor jong en oud. Kom gezellig lasergamen nabij Eindhoven of combineer dit met de kartbaan en lekker barbecueën achteraf!

Je kunt bij Kartbaan Uden ook terecht voor de volgende activiteiten:

  • Spelen op de gokkasten

 

Karten in Eindhoven? Reserveer een kart!

Wil je een dagje karten dichtbij Eindhoven? Kies dan voor een van Nederlands langste banen en ga de strijd aan op Kartbaan Uden. Wij hebben competitieve karts waar jouw rijvaardigheden de doorslag zullen geven om de beste tijd neer te zetten.

Wil je meer informatie over karten Eindhoven voor een dagje uit bij Kartbaan Uden? Bekijk dan onze arrangementen en tijdelijke acties of neem direct contact met ons op. Om contact met ons op te nemen kunt u het beste ons contactformulier invullen op de website. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact op om je meer te vertellen over indoor karting.

 

Hoe moet je karten?

Karten is simpel, iedereen kan het. Wel zijn er tips om nog beter te karten. Zo kun je de beste racelijn gebruiken en kun je het beste de bochten van buiten naar binnen nemen. Zet je gewicht in en rem en stuur niet tegelijkertijd. Wanneer je gefocust blijft dan heb je een grotere kans om te winnen.

Moet ik vooraf reserveren om te kunnen karten?

Ja, wij raden aan om bij kartbanen vooraf te reserveren om zeker te zijn van beschikbaarheid op de gewenste dag en tijd. Op drukke dagen kan het bij de Uden kartbaan namelijk voorkomen dat alle karts al gereserveerd zijn. Bovendien kan het reserveren van tevoren zorgen voor een snellere en soepelere incheckprocedure op de dag zelf. Op deze manier kun je snel naar de kartbaan.

Wat is de minimale en maximale lengte voor het karten?

Kartbaan Uden heeft twee soorten karts beschikbaar: de volwassenkart en de kinderkart. Ben je tussen de 1,25 meter en 1,60 meter lang, dan krijg je een kinderkart. Deelnemers die 1,60 meter of langer zijn, kunnen rijden in een volwassen kart. Deze lengtes zijn strikt en wij adviseren om altijd van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Kinderen tussen de 1,25 meter en 1,60 meter kunnen samen met volwassenen rijden in een aparte heat.

Hoe lang duurt een gemiddelde kart-sessie?

Een heat op onze kartbaan duurt 10 minuten. Een gemiddelde kart-sessie op onze kartbaan duurt ongeveer 10 minuten per heat. Afhankelijk van het gekozen arrangement, kunt u meerdere heats achter elkaar rijden. Houd er rekening mee dat de totale duur van uw kart-sessie afhangt van het aantal geboekte heats en eventuele pauzes tussen de heats door.