Karten Tilburg

Wil jij met vrienden, familie of collega’s de strijd aan gaan om voor eens en voor altijd te laten zien dat jij de snelste bent? Wil je gaan karten dichtbij Tilburg? Kies dan voor Kartbaan Uden, wij hebben een van de langste kartbanen in Nederland en competitieve karts. Bij ons geven jouw rijvaardigheden de doorslag zodat de winnaar ook echt de winnaar zal zijn. Durft u het aan? Reserveer dan direct online of neem contact met ons op!

Karten en meer dichtbij Tilburg

Wil je na het karten ook de strijd aan gaan tijdens het lasergamen om ook daar te laten zien dat jij hier het beste in bent? Geen probleem, bij ons kun je ook lasergamen! Maar dat is nog niet alles, bij ons kun je voor nog veel meer terecht, namellijk voor onder andere:

Ga dus voor een complete dag uit bij Kartbaan Uden. Ga bijvoorbeeld eerst vergaderen in een van onze vergaderzalen en leeg daarna uw hoofd op onze kartbaan, want wie is er buiten het werk om echt de snelste?

Over ons

Bij Kartbaan Uden staat competitie en plezier centraal. Bij ons is een dagje uit met vrienden, familie, kinderen of collega’s een hele beleving. Ga karten op onze kartbaan nabij Tilburg of ga de strijd aan tijdens het lasergamen. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw vergaderingen of feesten te organiseren. Bij Kartbaan Uden is een dagje uit een beleving voor jong en oud!

Neem contact met ons op

Wil je ook een keer een dag komen karten nabij Tilburg, zodat u uw vrienden, familie of collega’s kunt laten zien dat jij de snelste bent? Reserveer dan direct een plek op onze kartbaan via onze website of neem contact met ons op! Meer weten over een van onze arrangementen? Bekijk deze dan online!