Kinderfeest Brabant


Een geschikte activiteit vinden voor het Brabantse kinderfeest van uw zoon of dochter kan een lastige opgave zijn. Kartbaan Uden biedt uitkomst! Onze kartbaan is de ideale plek voor een gezellige, competitieve, speelse en onvergetelijke feestmiddag. Het draait tijdens deze middag allemaal om het spelen en het vieren van de verjaardag van uw kind. Om aan ieders wens te voldoen hebben wij bovendien verschillende arrangementen opgesteld. Een kinderfeest in Brabant is pas echt compleet als u kiest voor Kartbaan Uden!

Origineel & spectaculair Brabants kinderfeest

Waarom een kinderfeest bij Kartbaan Uden de leukste verrassing is voor uw kind? Simpel, wij verzorgen dankzij de volgende aspecten een onvergetelijke dag voor uw zoon of dochter en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes:

  • Eén van de langste kartbanen van Nederland
  • Gebruik van de nieuwste karts
  • Gebruik van de nieuwste laserpistolen
  • Perfecte service
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Feestelijke afsluiting met frietjes en snacks

De kinderen zullen diep onder de indruk zijn en nog lang terugdenken aan de bijzondere middag die ze bij ons hebben beleefd. Dankzij onze speciale kinderarrangementen bieden we u en uw kind bovendien de mogelijkheid om tijdens één middag van meerdere spectaculaire activiteiten te genieten!

Een dagje uit in Brabant

Kartbaan Uden is naast de ideale plek voor kinderfeestjes ook zeer geschikt voor andere gelegenheden zoals vrijgezellenfeesten, voetbaluitjes, buurtverenigingsuitjes, bedrijfsuitjes, familiedagen en het verhuren van vergaderzalen. U kunt bij ons niet alleen karten en lasergamen, maar ook een café afhuren, uw geluk beproeven in The Golden Nugget Fun Casino of genieten van live entertainment. Gegarandeerd voor elk wat wils!

Contact

Heeft u onze verschillende arrangementen al bekeken? Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die Kartbaan Uden u te bieden heeft! Aarzel bovendien niet om contact met ons op te nemen als u vagen heeft of behoefte heeft aan meer informatie. Dat kan door ons een mail te sturen of door het contactformulier in te vullen. Een Brabants kinderfeest bij Kartbaan Uden wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!