Kinderfeestje Helmond


Welkom bij Kartbaan Uden! Bij ons is het zeer eenvoudig om een onvergetelijk kinderfeest voor uw zoon of dochter te organiseren. We nodigen u namelijk graag uit om een middag te gaan karten of een potje te lasergamen en aansluitend friet met snacks te komen eten! Ons attente en gedreven personeel voorziet u graag van een perfecte service en zorgt er gegarandeerd voor dat de kinderen een enerverende middag zullen beleven. Een spectaculair en gezellig kinderfeest nabij Helmond organiseren doet u bij Kartbaan Uden!

Arrangementen voor kinderfeestjes

Speciaal voor kinderfeesten hebben wij vier arrangementen opgesteld:

  • Kinderarrangement 1
  • Kinderarrangement 2
  • Verkort arrangement 2
  • Arangement Benetton/Renault

Deze arrangementen bieden voor ieder wat wils. U kunt namelijk ook kiezen voor een combinatie van karten én lasergamen! Zo zorgen we ervoor dat al onze gasten een onvergetelijke middag beleven en dat de kinderen ons stuk voor stuk met een brede glimlach verlaten.

Waarom naar Kartbaan Uden?

Wij durven met een gerust hart te zeggen dat kinderen bij ons de middag van hun leven zullen beleven. Wat is er spannender dan een razendsnelle kartrace of een bloedstollende lasergame? Kartbaan Uden werkt uitsluitend met de nieuwste karts en laserpistolen en beschikt over één van de langste kartbanen van Nederland! Wij bieden u bovendien ook mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest, buurtverenigingsuitje, familiedag of voetbaluitje. Kom uw geluk beproeven in The Golden Nugget Fun Casino, huur een café af of geniet van live entertainment!

Contact

Kartbaan Uden ontvangt u graag om er samen met u voor te zorgen dat het Helmondse kinderfeest van uw zoon of dochter onvergetelijk wordt! U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of via de mail. Schroom niet om al uw vragen aan ons te stellen!