Kinderfeestje Helmond


Het kinderfeestje in Helmond van uw zoon of dochter moet perfect verlopen, vinden we bij Kartbaan Uden. Daarom nodigen we u graag uit voor een enerverende middag karten, lasergamen of een combinatie van beide! Ons attente personeel draagt bij aan een prettige sfeer door een perfecte service te verlenen. Bovendien draait het bij ons tijdens kinderfeestjes allemaal om twee aspecten: het spelen en het vieren van de verjaardag van uw kind! Dankzij Kartbaan Uden organiseert u zeer snel en eenvoudig een kinderfeestje in Helmond en omstreken!

Arrangementen voor kinderfeestjes

Bij ons kunt u kiezen uit vier arrangementen: Kinderarrangement 1, Kinderarrangement 2, Verkort arrangement en Arrangement Benetton/Renault. Deze arrangementen bieden voor ieder wat wils. Onze speciale kinderarrangementen bieden u en uw kind de mogelijkheid om tijdens een kinderfeestje niet alleen een kartrace te houden, maar ook een spannend potje te lasergamen! Zo zorgen we ervoor dat al onze gasten een onvergetelijke middag beleven en dat de kinderen ons stuk voor stuk met een brede glimlach verlaten.

Na afloop van het kinderfeestje is er de mogelijkheid om friet met een snack te eten. We bieden hier verschillende opties voor aan. Ook is het mogelijk om een lunch te serveren wanneer je in de middag gaat karten. Bij onze kartbaan is het kinderfeestje van begin tot eind dus compleet verzorgd! Als ouder hoef je alleen nog maar te relaxen, terwijl wij ervoor zorgen dat de kids de dag van hun leven hebben.

Waarom naar Kartbaan Uden?

Kartbaan Uden beschikt over één van de langste kartbanen van Nederland! Daarnaast maken we uitsluitend gebruik van de nieuwste karts en laserpistolen. Bovendien kunt u bij ons niet alleen terecht voor een competitieve en flitsende kartrace of een spannend potje
lasergamen tijdens een kinderfeestje. Wij bieden u ook mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest, buurtverenigingsuitje, familiedag of voetbaluitje. Kom uw geluk beproeven in The Golden Nugget Fun Casino, huur een café af of geniet van live entertainment!

Meer informatie over kinderfeestjes in Helmond

Heeft u onze arrangementen al bekeken? En bent u enthousiast geworden over een kinderfeest in Helmond? Aarzel dan niet en reserveer direct voor uw kinderfeestje in de buurt van Helmond! Dat kan door het contactformulier in te vullen of door ons een e-mail te sturen. Wij informeren u graag over de eindeloze mogelijkheden die Kartbaan Uden u biedt!