Kinderfeestje Helmond


Het kinderfeestje van uw zoon of dochter moet perfect verlopen, vinden we bij Kartbaan Uden. Daarom nodigen we u graag uit voor een enerverende middag karten, lasergamen of een combinatie van beide! Ons attente personeel draagt bij aan een prettige sfeer door een perfecte service te verlenen. Bovendien draait het bij ons tijdens kinderfeestjes allemaal om twee aspecten: het spelen en het vieren van de verjaardag van uw kind! Dankzij Kartbaan Uden organiseert u zeer snel en eenvoudig een kinderfeestje in Helmond en omstreken!

Arrangementen voor kinderfeestjes

Bij ons kunt u kiezen uit vier arrangementen: Kinderarrangement 1, Kinderarrangement 2, Verkort arrangement en Arrangement Benetton/Renault. Deze arrangementen bieden voor ieder wat wils. Onze speciale kinderarrangementen bieden u en uw kind de mogelijkheid om tijdens een kinderfeestje niet alleen een kartrace te houden, maar ook een spannend potje te lasergamen! Zo zorgen we ervoor dat al onze gasten een onvergetelijke middag beleven en dat de kinderen ons stuk voor stuk met een brede glimlach verlaten.

Waarom naar Kartbaan Uden?

Kartbaan Uden beschikt over één van de langste kartbanen van Nederland! Daarnaast maken we uitsluitend gebruik van de nieuwste karts en laserpistolen. Bovendien kunt u bij ons niet alleen terecht voor een competitieve en flitsende kartrace of een spannend potje
lasergamen tijdens een kinderfeestje. Wij bieden u ook mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest, buurtverenigingsuitje, familiedag of voetbaluitje. Kom uw geluk beproeven in The Golden Nugget Fun Casino, huur een café af of geniet van live entertainment!

Meer informatie

Heeft u onze arrangementen al bekeken? En bent u enthousiast geworden? Aarzel dan niet en reserveer direct voor uw kinderfeestje in de buurt van Helmond! Dat kan door het contactformulier in te vullen of door ons een e-mail te sturen. Wij informeren u graag over de eindeloze mogelijkheden die Kartbaan Uden u biedt!