Kinderfeestje Helmond

Direct reserveren

Vandaag geopend vanaf
14:00
tot
22:00
Vandaag geopend vanaf
14:00
tot
23:00
Vandaag geopend vanaf
11:00
tot
23:00
Vandaag geopend vanaf
10:00
tot
22:00

Kinderfeest vieren in Helmond?

Het kinderfeestje in Helmond van uw zoon of dochter moet perfect verlopen, vinden we bij Kartbaan Uden. Daarom nodigen we u graag uit voor een enerverende middag karten, lasergamen of een combinatie van beide! Ons attente personeel draagt bij aan een prettige sfeer door een perfecte service te verlenen. Bovendien draait het bij ons tijdens kinderfeestjes allemaal om twee aspecten: het spelen en het vieren van de verjaardag van uw kind! Dankzij Kartbaan Uden organiseert u zeer snel en eenvoudig een kinderfeestje in Helmond en omstreken!

 

Waarom naar Kartbaan Uden?

Kartbaan Uden beschikt over één van de langste kartbanen van Nederland! Daarnaast maken we uitsluitend gebruik van de nieuwste karts en laserpistolen. Bovendien kunt u bij ons niet alleen terecht voor een competitieve en flitsende kartrace of een spannend potje
lasergamen tijdens een kinderfeestje. Wij bieden u ook mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest, buurtverenigingsuitje, familiedag of voetbaluitje. Kom uw geluk beproeven in The Golden Nugget Fun Casino, huur een café af of geniet van live entertainment!

Arrangementen voor kinderfeestjes

Bij ons kunt u kiezen uit vier arrangementen: Kinderarrangement 1, Kinderarrangement 2, Verkort arrangement en Arrangement Benetton/Renault. Deze arrangementen bieden voor ieder wat wils. Onze speciale kinderarrangementen bieden u en uw kind de mogelijkheid om tijdens een kinderfeestje niet alleen een kartrace te houden, maar ook een spannend potje te lasergamen! Zo zorgen we ervoor dat al onze gasten een onvergetelijke middag beleven en dat de kinderen ons stuk voor stuk met een brede glimlach verlaten.

Na afloop van het kinderfeestje is er de mogelijkheid om friet met een snack te eten. We bieden hier verschillende opties voor aan. Ook is het mogelijk om een lunch te serveren wanneer je in de middag gaat karten. Bij onze kartbaan is het kinderfeestje van begin tot eind dus compleet verzorgd! Als ouder hoef je alleen nog maar te relaxen, terwijl wij ervoor zorgen dat de kids de dag van hun leven hebben.

Meer informatie over kinderfeestjes in Helmond

Heeft u onze arrangementen al bekeken? En bent u enthousiast geworden over een kinderfeest in Helmond? Aarzel dan niet en reserveer direct voor uw kinderfeestje in de buurt van Helmond! Dat kan door het contactformulier in te vullen of door ons een e-mail te sturen. Wij informeren u graag over de eindeloze mogelijkheden die Kartbaan Uden u biedt!

Hoe moet je karten?

Karten is simpel, iedereen kan het. Wel zijn er tips om nog beter te karten. Zo kun je de beste racelijn gebruiken en kun je het beste de bochten van buiten naar binnen nemen. Zet je gewicht in en rem en stuur niet tegelijkertijd. Wanneer je gefocust blijft dan heb je een grotere kans om te winnen.

Moet ik vooraf reserveren om te kunnen karten?

Ja, wij raden aan om bij kartbanen vooraf te reserveren om zeker te zijn van beschikbaarheid op de gewenste dag en tijd. Op drukke dagen kan het bij de Uden kartbaan namelijk voorkomen dat alle karts al gereserveerd zijn. Bovendien kan het reserveren van tevoren zorgen voor een snellere en soepelere incheckprocedure op de dag zelf. Op deze manier kun je snel naar de kartbaan.

Wat is de minimale en maximale lengte voor het karten?

Kartbaan Uden heeft twee soorten karts beschikbaar: de volwassenkart en de kinderkart. Ben je tussen de 1,25 meter en 1,60 meter lang, dan krijg je een kinderkart. Deelnemers die 1,60 meter of langer zijn, kunnen rijden in een volwassen kart. Deze lengtes zijn strikt en wij adviseren om altijd van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Kinderen tussen de 1,25 meter en 1,60 meter kunnen samen met volwassenen rijden in een aparte heat.

Hoe lang duurt een gemiddelde kart-sessie?

Een heat op onze kartbaan duurt 10 minuten. Een gemiddelde kart-sessie op onze kartbaan duurt ongeveer 10 minuten per heat. Afhankelijk van het gekozen arrangement, kunt u meerdere heats achter elkaar rijden. Houd er rekening mee dat de totale duur van uw kart-sessie afhangt van het aantal geboekte heats en eventuele pauzes tussen de heats door.