Kinderfeestje in Oisterwijk

Direct reserveren

Vandaag geopend vanaf
14:00
tot
22:00
Vandaag geopend vanaf
14:00
tot
23:00
Vandaag geopend vanaf
11:00
tot
23:00
Vandaag geopend vanaf
10:00
tot
22:00

Ideeën voor een kinderfeestje in Oisterwijk nodig? Bij de kinderfeestjes die bij Kartbaan Uden gevierd worden draait het allemaal om twee aspecten: het spelen en het vieren van de verjaardag van uw kind! Bekijk direct de verschillende arrangementen die wij u te bieden hebben. Wij zorgen graag voor een perfecte service en onvergetelijke activiteiten tegen zeer scherpe prijzen. Het organiseren van een origineel kinderfeestje in Oisterwijk is dankzij Kartbaan Uden zeer snel en eenvoudig geregeld!

 

 

Kinderfeestje en karten in Oisterwijk

Een kinderfeestje op een kartbaan is een unieke en leuke plek voor kinderen van alle leeftijden. We hebben een kartbaan met bochten, hellingen en drie verschillende routes. Hierdoor is er veel afwisseling en uitdaging. Daarnaast is onze kartbaan veilig, schoon en kindvriendelijk. Onze kartbaan is de perfecte plek voor een kinderfeestje, verjaardag of andere gelegenheid. Wij zorgen ervoor dat uw kinderen een onvergetelijke tijd beleven. We bieden twee verschillende arrangementen voor kinderfeestjes en karten in Oisterwijk, namelijk kinderarrangement 1 en kinderarrangement 2. Bij beide arrangementen bent u verzekerd van een volledig verzorgd kinderfeestje, waarbij u zich niet druk hoeft te maken of de kinderen zich wel vermaken.

De mogelijkheden van Kartbaan Uden

Wist u dat Kartbaan Uden beschikt over één van de langste kartbanen van Nederland? En dat we uitsluitend gebruik maken van de nieuwste karts en laserpistolen? Deze bewuste keuzes zorgen ervoor dat het kinderfeestje van uw zoon of dochter een onvergetelijke ervaring wordt. Bovendien kunt u bij ons niet alleen terecht voor een competitieve en flitsende kartrace maar bieden we u ook de mogelijkheid tot lasergamen, het beproeven van uw geluk in The Golden Nugget Fun Casino, het afhuren van een café en het genieten van live entertainment. Dit zorgt ervoor dat we naast een populaire organisator van kinderfeestjes ook zeer geschikt zijn voor het organiseren van bedrijfsuitjes, voetbaluitjes, buurtverenigingsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen.

Kinderfeest arrangementen

Onze kerntaak is om er voor te zorgen dat het kinderfeestje van uw zoon of dochter perfect verloopt. Omdat we voor al onze verschillende gasten een passende middag willen organiseren hebben we verschillende arrangementen opgesteld:

  • Kinderarrangement 1
  • Kinderarrangement 2
  • Verkort arrangement 2
  • Arangement Benetton/Renault

Onze speciale kinderarrangementen bieden u en uw kind de mogelijkheid om tijdens een kinderfeestje niet alleen een kartrace te houden, maar ook een spannend potje te lasergamen!

Meer informatie over kinderfeestje in Oisterwijk

Op zoek naar het leukste kinderfeestje in Oisterwijk? Ga dan voor een kinderfeestje met karten in Oisterwijk. Bij Kartbaan Uden bieden we verschillende arrangementen waarmee u als organisator van het kinderfeestje zelf geen omkijken meer hebt naar het feestje. Een onbezorgde dag voor iedereen! Heeft u nog vragen, of wilt u direct een arrangement boeken? Neem dan contact met ons op door ons een mail te sturen of het contactformulier in te vullen.

 

 

Hoe moet je karten?

Karten is simpel, iedereen kan het. Wel zijn er tips om nog beter te karten. Zo kun je de beste racelijn gebruiken en kun je het beste de bochten van buiten naar binnen nemen. Zet je gewicht in en rem en stuur niet tegelijkertijd. Wanneer je gefocust blijft dan heb je een grotere kans om te winnen.

Moet ik vooraf reserveren om te kunnen karten?

Ja, wij raden aan om bij kartbanen vooraf te reserveren om zeker te zijn van beschikbaarheid op de gewenste dag en tijd. Op drukke dagen kan het bij de Uden kartbaan namelijk voorkomen dat alle karts al gereserveerd zijn. Bovendien kan het reserveren van tevoren zorgen voor een snellere en soepelere incheckprocedure op de dag zelf. Op deze manier kun je snel naar de kartbaan.

Wat is de minimale en maximale lengte voor het karten?

Kartbaan Uden heeft twee soorten karts beschikbaar: de volwassenkart en de kinderkart. Ben je tussen de 1,25 meter en 1,60 meter lang, dan krijg je een kinderkart. Deelnemers die 1,60 meter of langer zijn, kunnen rijden in een volwassen kart. Deze lengtes zijn strikt en wij adviseren om altijd van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Kinderen tussen de 1,25 meter en 1,60 meter kunnen samen met volwassenen rijden in een aparte heat.

Hoe lang duurt een gemiddelde kart-sessie?

Een heat op onze kartbaan duurt 10 minuten. Een gemiddelde kart-sessie op onze kartbaan duurt ongeveer 10 minuten per heat. Afhankelijk van het gekozen arrangement, kunt u meerdere heats achter elkaar rijden. Houd er rekening mee dat de totale duur van uw kart-sessie afhangt van het aantal geboekte heats en eventuele pauzes tussen de heats door.