Kinderfeestje in Oisterwijk


Bij de kinderfeestjes die bij Kartbaan Uden gevierd worden draait het allemaal om twee aspecten: het spelen en het vieren van de verjaardag van uw kind! Bekijk direct de verschillende arrangementen die wij u te bieden hebben. Wij zorgen graag voor een perfecte service en onvergetelijke activiteiten tegen zeer scherpe prijzen. Het organiseren van een origineel kinderfeestje in Oisterwijk is dankzij Kartbaan Uden zeer snel en eenvoudig geregeld!

Kinderfeest arrangementen

Onze kerntaak is om er voor te zorgen dat het kinderfeestje van uw zoon of dochter perfect verloopt. Omdat we voor al onze verschillende gasten een passende middag willen organiseren hebben we verschillende arrangementen opgesteld:

  • Kinderarrangement 1
  • Kinderarrangement 2
  • Verkort arrangement 2
  • Arangement Benetton/Renault

Onze speciale kinderarrangementen bieden u en uw kind de mogelijkheid om tijdens een kinderfeestje niet alleen een kartrace te houden, maar ook een spannend potje te lasergamen!

De mogelijkheden van Kartbaan Uden

Wist u dat Kartbaan Uden beschikt over één van de langste kartbanen van Nederland? En dat we uitsluitend gebruik maken van de nieuwste karts en laserpistolen? Deze bewuste keuzes zorgen ervoor dat het kinderfeestje van uw zoon of dochter een onvergetelijke ervaring wordt. Bovendien kunt u bij ons niet alleen terecht voor een competitieve en flitsende kartrace maar bieden we u ook de mogelijkheid tot lasergamen, het beproeven van uw geluk in The Golden Nugget Fun Casino, het afhuren van een café en het genieten van live entertainment. Dit zorgt ervoor dat we naast een populaire organisator van kinderfeestjes ook zeer geschikt zijn voor het organiseren van bedrijfsuitjes, voetbaluitjes, buurtverenigingsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen.

Meer informatie

Ontdek direct de mogelijkheden die onze verschillende arrangementen u te bieden hebben! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier
in of stuur ons een e-mail. Wij informeren u graag over de eindeloze mogelijkheden die Kartbaan Uden u biedt en zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijk kinderfeestje in Oisterwijk!