Kinderfeestje dichtbij Oss

Direct reserveren

Vandaag geopend vanaf
14:00
tot
22:00
Vandaag geopend vanaf
14:00
tot
23:00
Vandaag geopend vanaf
11:00
tot
23:00
Vandaag geopend vanaf
10:00
tot
22:00

Wilt u uw kind verrassen met een sportief kinderfeestje in Oss? Of heeft de jarige job zelf wellicht gehint op een actief en stoer feestje? Kies dan voor een kinderfeestje bij Kartbaan Uden. Bij ons is het mogelijk om een middag te karten, te lasergamen of zelfs van beide activiteiten te genieten.

Direct geïnteresseerd geraakt om het kinderfeestje van uw zoon of dochter te houden op de kartbaan in Uden, dicht in de buurt van Oss? Bekijk dan onze arrangementen voor kinderfeestjes. Wilt u meer weten over onze kinderfeestjes? Neem gerust contact met ons op.

Het gaafste kinderfeestje in Oss

Ga voor een onvergetelijke activiteit voor het kinderfeestje van uw zoon of dochter en kom karten in Uden! De kinderen kijken ongetwijfeld hun ogen uit op onze kartbaan en op ons lasergameterrein. Bekijk direct de verschillende arrangementen die wij hebben samengesteld voor een kinderfeestje in Oss en omgeving.

 

 

Waarom een kinderfeestje in Oss bij Kartbaan Uden?

 • Gloednieuwe karts
 • Een van de langste banen van Nederland
 • Perfect service
 • Overheerlijk buffet
 • Veel ervaring in het geven van de leukste kinderfeestjes

Karten

Karten is een geweldige ervaring voor kinderen tijdens een actief en sportief kinderfeestje vlakbij Oss. Voor kinderen bieden wij kinderkarten aan. Met de kinderkarts kunnen kinderen de strijd aangaan met hun vrienden op onze 550 meter lange indoor kartbaan. De kinderkarts zijn speciaal gemaakt voor kinderen tussen de 1,25m en de 1,60m. Wij kijken streng naar deze lengtes, omdat we de veiligheid van de kinderen willen waarborgen. Daarom adviseren wij dan ook om altijd van tevoren de kinderfeestjes bij ons te reserveren, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Lasergamen

Wilt uw kind in plaats van karten liever lasergamen? Of vinden jullie een combinatie van beiden leuk? Bij ons kan het allemaal! Ook lasergamen is een leuke actieve activiteit voor een kinderfeestje. In een donkere en ‘verlaten’ fabriekshal strijden twee teams tegen elkaar in speciale SWAT pakken. Van tevoren krijgen de kinderen uiteraard instructies over het materiaal en het spel, zodat ze precies weten wat ze te doen staat. Lasergamen is, net als karten, een echte belevenis.

De mogelijkheden voor een kinderfeestje in Oss

Bij Kartbaan Uden willen we graag dat al onze gasten een onvergetelijke middag naar hun eigen keuze ervaren. Daarom hebben we speciaal voor kinderfeestjes verschillende arrangementen samengesteld. Zo kunt u kiezen uit Kinderarrangement 1, Kinderarrangement 2, Arrangement Benetton/Renault en het verkorte arrangement.

Deze arrangementen maken het mogelijk om van een complete kartmiddag te genieten of om een middag te lasergamen en daarna af te sluiten met friet en snacks. Maar u kunt ook kiezen voor een combinatie van beide activiteiten.

Bekijk onze arrangementen voor meer informatie:

Leuke feestjes en uitjes

Bij Kartbaan Uden bieden we u niet alleen mogelijkheden voor kinderfeestjes aan, maar ook voor andere gelegenheden zoals vrijgezellenfeesten en personeelsfeesten. U kunt bij ons terecht voor de volgende activiteiten:

 • Karten
 • Lasergamen
 • The Golden Nugget Fun Casino
 • Een café afhuren
 • Live entertainment
 • Voetbaluitjes

En nog veel meer!

 

Buffet

Alle kinderfeestjes en andere soorten feesten kunt u combineren met een buffet. We bieden meerdere heerlijke buffetten aan, zoals een barbecue buffet, een tapas buffet of een saté menu. Daarnaast kunt u ook voor een goed verzorgde lunch gaan. U kunt uw hele dag zelf samenstellen, van de activiteit tot het eten. Zo krijgt uw kind een kinderfeestje om nooit te vergeten.

 

Kinderfeestje vieren in Oss?

Wilt uw kind een sportief en avontuurlijk kinderfeestje? Vier het kinderfeestje van uw zoon of dochter vlakbij Oss en kom naar Kartbaan Uden! Heeft u specifieke vragen of wilt u meer informatie over onze arrangementen? Neem dan gerust contact met ons op via de mail of het contactformulier. Wij vertellen u graag alles over onze kinderfeestjes.

Woont u niet in Oss? Geen probleem, u kunt ook karten in Eindhoven. Eindhoven is slechts een half uur rijden van Uden af. Kartbaan Uden is vanuit meerdere plaatsen goed te bereiken.

 

Hoe moet je karten?

Karten is simpel, iedereen kan het. Wel zijn er tips om nog beter te karten. Zo kun je de beste racelijn gebruiken en kun je het beste de bochten van buiten naar binnen nemen. Zet je gewicht in en rem en stuur niet tegelijkertijd. Wanneer je gefocust blijft dan heb je een grotere kans om te winnen.

Moet ik vooraf reserveren om te kunnen karten?

Ja, wij raden aan om bij kartbanen vooraf te reserveren om zeker te zijn van beschikbaarheid op de gewenste dag en tijd. Op drukke dagen kan het bij de Uden kartbaan namelijk voorkomen dat alle karts al gereserveerd zijn. Bovendien kan het reserveren van tevoren zorgen voor een snellere en soepelere incheckprocedure op de dag zelf. Op deze manier kun je snel naar de kartbaan.

Wat is de minimale en maximale lengte voor het karten?

Kartbaan Uden heeft twee soorten karts beschikbaar: de volwassenkart en de kinderkart. Ben je tussen de 1,25 meter en 1,60 meter lang, dan krijg je een kinderkart. Deelnemers die 1,60 meter of langer zijn, kunnen rijden in een volwassen kart. Deze lengtes zijn strikt en wij adviseren om altijd van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Kinderen tussen de 1,25 meter en 1,60 meter kunnen samen met volwassenen rijden in een aparte heat.

Hoe lang duurt een gemiddelde kart-sessie?

Een heat op onze kartbaan duurt 10 minuten. Een gemiddelde kart-sessie op onze kartbaan duurt ongeveer 10 minuten per heat. Afhankelijk van het gekozen arrangement, kunt u meerdere heats achter elkaar rijden. Houd er rekening mee dat de totale duur van uw kart-sessie afhangt van het aantal geboekte heats en eventuele pauzes tussen de heats door.