Kinderfeestje vieren in Tilburg

Direct reserveren

Vandaag geopend vanaf
14:00
tot
22:00
Vandaag geopend vanaf
14:00
tot
23:00
Vandaag geopend vanaf
11:00
tot
23:00
Vandaag geopend vanaf
10:00
tot
22:00

Spectaculair kinderfeestje in Tilburg gezocht voor het vieren van de verjaardag van uw kind? Kom dan karten bij Kartbaan Uden in Tilburg! Wij verzekeren u van een middag plezier waarbij het allemaal draait om lekker spelen en om het vieren van de verjaardag van uw kind. Bekijk direct de verschillende arrangementen die wij u te bieden hebben. Een onvergetelijk kinderfeestje in Tilburg viert u bij Kartbaan Uden! Iedereen zal het naar zijn of haar zin hebben, omdat we met z’n allen geen moment stilzitten! Een kinderfeestje moet niet saai zijn, maar bruisen van de energie en uw kinderfeestje is fantastisch wanneer iedereen lekker zelf (en toch samen) zijn gang gaat op één van de langste kartbanen van Nederland. U kunt zelfs gemakkelijk bij ons met de kinderen genieten van heerlijke kindermenu’s en buffetten.

 

Veelzijdig kinderfeest in Tilburg

Voor kinderfeestjes in Tilburg ben je bij kartbaan Uden aan het juiste adres. Kartbaan Uden heeft één van de langste kartbanen van Nederland en maakt gebruik van de nieuwste karts, zodat uw kind optimaal van de kartbeleving kan genieten. Maar naast karten kunt u bij ons ook terecht voor andere spannende activiteiten:

 

  • Lasergamen
  • The Golden Nugget Fun Casino
  • Café afhuren
  • Live entertainment

 

Onze speciale kinderarrangementen bieden u en uw kind de mogelijkheid om tijdens een kinderfeestje niet alleen een kartrace te houden, maar ook een spannend potje te lasergamen! Heb jij een andere gouden combinatie van activiteiten in gedachten, neem dan gerust contact met ons op en leg uw idee aan ons voor. We denken graag met u mee om er een onvergetelijk kinderfeestje nabij Tilburg van te maken.

Compleet dagje uit

Bang dat alleen karten niet voldoende is en wil je de kinderen liever niet met een lege maag weer naar huis sturen? Geen zorgen, u hoeft niet gauw met alle kids ergens anders heen te vliegen voordat ze zo hongerig zijn dat de gezelligheid wellicht wat weg ebt. Bij Kartbaan Uden kunt u tevens terecht voor verschillende kindermenu’s en buffetarrangementen. Ja ja, bij Kartbaan Uden is het elke dag feest!

Ook als het niet om een kinderfeestje gaat, kunt u uiteraard bij ons terecht. Ook voor bedrijfsuitjes, buurtverenigingsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten en voetbaluitjes bent u bij ons aan het juiste adres! Na afloop van de door u gekozen activiteit kunnen de kinderen bovendien genieten van friet met snacks of kunt u kiezen voor een overheerlijk buffet. Wij bieden u de leukste uitjes en perfecte service voor de beste prijs!

Verschillende evenementen

Naast kinderfeestjes in Tilburg is onze kartbaan in Uden ook de perfecte locatie voor het vieren van bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of kinderfeestje. Wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt. Wanneer u een vrijgezellenfeest bij onze kartbaan organiseert, blijft het niet alleen bij karten. Wij verzorgen namelijk verschillende arrangementen.

Wij zorgen ervoor dat uw vrijgezellenfeest onvergetelijk wordt, door:

  • Karten op één van de langste kartbanen van Nederland
  • Uitsluitend gebruik van de nieuwste karts
  • Uitsluitend gebruik van de nieuwste laserpistolen
  • Genieten van een heerlijk uitgebreid buffet

Meer informatie over kinderfeestje in Tilburg

Overtuigd van een kinderfeestje in Tilburg bij kartbaan Uden? Bekijk direct de verschillende arrangementen die we u te bieden hebben! Wilt u meer informatie over één van deze arrangementen of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan via het contactformulier of door ons een e-mail te sturen. Laat u informeren over de eindeloze mogelijkheden die Kartbaan Uden u biedt en organiseer een onvergetelijk kinderfeestje in Tilburg voor uw kind en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes!

 

Hoe moet je karten?

Karten is simpel, iedereen kan het. Wel zijn er tips om nog beter te karten. Zo kun je de beste racelijn gebruiken en kun je het beste de bochten van buiten naar binnen nemen. Zet je gewicht in en rem en stuur niet tegelijkertijd. Wanneer je gefocust blijft dan heb je een grotere kans om te winnen.

Moet ik vooraf reserveren om te kunnen karten?

Ja, wij raden aan om bij kartbanen vooraf te reserveren om zeker te zijn van beschikbaarheid op de gewenste dag en tijd. Op drukke dagen kan het bij de Uden kartbaan namelijk voorkomen dat alle karts al gereserveerd zijn. Bovendien kan het reserveren van tevoren zorgen voor een snellere en soepelere incheckprocedure op de dag zelf. Op deze manier kun je snel naar de kartbaan.

Wat is de minimale en maximale lengte voor het karten?

Kartbaan Uden heeft twee soorten karts beschikbaar: de volwassenkart en de kinderkart. Ben je tussen de 1,25 meter en 1,60 meter lang, dan krijg je een kinderkart. Deelnemers die 1,60 meter of langer zijn, kunnen rijden in een volwassen kart. Deze lengtes zijn strikt en wij adviseren om altijd van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Kinderen tussen de 1,25 meter en 1,60 meter kunnen samen met volwassenen rijden in een aparte heat.

Hoe lang duurt een gemiddelde kart-sessie?

Een heat op onze kartbaan duurt 10 minuten. Een gemiddelde kart-sessie op onze kartbaan duurt ongeveer 10 minuten per heat. Afhankelijk van het gekozen arrangement, kunt u meerdere heats achter elkaar rijden. Houd er rekening mee dat de totale duur van uw kart-sessie afhangt van het aantal geboekte heats en eventuele pauzes tussen de heats door.