Kinderfeestje in Tilburg

Direct reserveren

Vandaag geopend vanaf
14:00
tot
22:00
Vandaag geopend vanaf
14:00
tot
23:00
Vandaag geopend vanaf
11:00
tot
23:00
Vandaag geopend vanaf
10:00
tot
22:00

Op zoek naar een locatie voor een spectaculair kinderfeestje in Tilburg? Tijdens deze dag staat alles in het teken van spelen en het vieren van de verjaardag van uw kind. Niemand zal zich vervelen, want er is geen moment rust. Een kinderfeestje kan namelijk niet saai zijn, maar moet bruisen van energie. Het is een fantastische optie om als ouder alle organisatie uit handen te geven en te kiezen voor verschillende avontuurlijke activiteiten op locatie. Op deze manier kunt u zelf ook zorgeloos genieten. Denk bijvoorbeeld aan unieke en speciale kinderarrangementen of creëer zelf de perfecte combinatie met spannende activiteiten zoals karten, lasergamen en nog veel meer.

Neem contact op voor meer informatie en ontdek de diverse arrangementen die beschikbaar zijn voor een onvergetelijk kinderfeestje in Tilburg.

Veelzijdig kinderfeest in Tilburg

Voor diverse kinderfeestjes in Tilburg is er een ideale bestemming met een van de langste kartbanen in Nederland en de nieuwste karts. Naast karten zijn er ook andere spannende andere activiteiten beschikbaar, zoals:

 

  • Lasergamen
  • The Golden Nugget Fun Casino
  • Café afhuren
  • Live entertainment

 

De speciale kinderarrangementen geven de gelegenheid om tijdens het feest niet alleen te karten, maar ook deel te nemen aan diverse andere activiteiten. Als u interesse heeft in een alternatieve combinatie van activiteiten, neem dan gerust contact op en bespreek uw idee.

Karten

Karten is een populaire motorsport die geschikt is voor alle leeftijden. Bij ons kunnen kinderen tussen de 1.25 en de 1.60 meter al plaatsnemen achter het stuur van onze speciale kinderkarts, terwijl oudere kinderen en volwassenen vanaf 1.60 meter kunnen genieten van de snelheid en opwinding van onze krachtige volwassen karts. Of je nu een beginnende coureur bent of al wat meer ervaring hebt, onze baan met scherpe bochten, snelle rechte stukken en uitdagende obstakels zal je hart sneller laten kloppen.

Lasergamen

Toch op zoek naar iets anders? Dan is lasergamen ook een goede optie voor een kinderfeestje in Tilburg. Onze lasergame locatie is speciaal ontworpen om kinderen de ultieme lasergame-ervaring te bieden. Met verschillende indoor arena’s hebben we voor ieder wat wils. Van spannende missies tot uitdagende spelvormen, er is altijd genoeg te beleven bij ons. Onze professionele begeleiders zorgen ervoor dat elk spel soepel verloopt en dat de veiligheid gewaarborgd blijft.

Compleet dagje uit

Bent u bang dat alleen karten niet genoeg is en wilt u niet dat de kinderen met een lege maag naar huis gaan? Maakt u zich geen zorgen, er is geen haast om snel ergens anders naartoe te gaan voordat de kinderen honger krijgen en de gezelligheid vermindert. Hier kunt u namelijk ook terecht voor verschillende kindermenu’s en buffetarrangementen. Elke dag is hier een waar feest. Niet alleen voor kinderfeestjes, maar ook voor andere gelegenheden zoals bedrijfsuitjes, buurtverenigingsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten en voetbaluitjes. Na afloop van de gekozen activiteit kunnen de kinderen genieten van friet met snacks of kunt u kiezen voor een heerlijk buffet.

Hoeveel kost een kinderfeestje gemiddeld?

Een belangrijke vraag die veel ouders hebben is: hoeveel kost een kinderfeestje eigenlijk gemiddeld? Het antwoord hierop is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, de activiteiten en het aantal gasten. We vinden het belangrijk dat er voor ieder budget een geschikt feestje te vinden is. Onze diverse arrangementen variëren in prijs, maar blijven altijd betaalbaar. Zo kunt u al een arrangement kiezen vanaf €23,50 per kind. Ons professionele team staat garant voor kwaliteit en zorgt ervoor dat elk kinderfeestje tot in de puntjes wordt geregeld, ongeacht het budget.

Verschillende evenementen

Naast kinderfeestjes in Tilburg is onze kartbaan in Uden ook de perfecte locatie voor het vieren van bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of kinderfeestje. Wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt. Wanneer u een vrijgezellenfeest bij onze kartbaan organiseert, blijft het niet alleen bij karten. Wij verzorgen namelijk verschillende arrangementen. Wij zorgen ervoor dat uw vrijgezellenfeest onvergetelijk wordt, door:

  • Karten op één van de langste kartbanen van Nederland
  • Uitsluitend gebruik van de nieuwste karts
  • Uitsluitend gebruik van de nieuwste laserpistolen
  • Genieten van een heerlijk uitgebreid buffet

Neem contact op voor meer informatie over kinderfeestje in Tilburg

Overtuigd van een kinderfeestje in Tilburg bij kartbaan Uden? Bekijk direct de verschillende arrangementen die we u te bieden hebben. Onze kinderfeestjes zijn ook te boeken in Oss, Den Bosch, Eindhoven, Helmond, Oisterwijk en Venray. Wilt u meer informatie over één van deze arrangementen of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan via het contactformulier of door ons een e-mail te sturen. Laat u informeren over de eindeloze mogelijkheden die Kartbaan Uden u biedt en organiseer een onvergetelijk kinderfeestje in Tilburg voor uw kind en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes.

Hoe moet je karten?

Karten is simpel, iedereen kan het. Wel zijn er tips om nog beter te karten. Zo kun je de beste racelijn gebruiken en kun je het beste de bochten van buiten naar binnen nemen. Zet je gewicht in en rem en stuur niet tegelijkertijd. Wanneer je gefocust blijft dan heb je een grotere kans om te winnen.

Moet ik vooraf reserveren om te kunnen karten?

Ja, wij raden aan om bij kartbanen vooraf te reserveren om zeker te zijn van beschikbaarheid op de gewenste dag en tijd. Op drukke dagen kan het bij de Uden kartbaan namelijk voorkomen dat alle karts al gereserveerd zijn. Bovendien kan het reserveren van tevoren zorgen voor een snellere en soepelere incheckprocedure op de dag zelf. Op deze manier kun je snel naar de kartbaan.

Wat is de minimale en maximale lengte voor het karten?

Kartbaan Uden heeft twee soorten karts beschikbaar: de volwassenkart en de kinderkart. Ben je tussen de 1,25 meter en 1,60 meter lang, dan krijg je een kinderkart. Deelnemers die 1,60 meter of langer zijn, kunnen rijden in een volwassen kart. Deze lengtes zijn strikt en wij adviseren om altijd van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Kinderen tussen de 1,25 meter en 1,60 meter kunnen samen met volwassenen rijden in een aparte heat.

Hoe lang duurt een gemiddelde kart-sessie?

Een heat op onze kartbaan duurt 10 minuten. Een gemiddelde kart-sessie op onze kartbaan duurt ongeveer 10 minuten per heat. Afhankelijk van het gekozen arrangement, kunt u meerdere heats achter elkaar rijden. Houd er rekening mee dat de totale duur van uw kart-sessie afhangt van het aantal geboekte heats en eventuele pauzes tussen de heats door.