Kinderfeestje in Uden

Wilt u een kinderfeestje in Uden houden en zoekt u naar een leuke activiteit? Wat dacht u van karten of lasergamen! Bij Kartbaan Uden beleven uw kind en zijn/haar vriendjes gegarandeerd een spectaculair kinderfeest. We bieden 4 verschillende arrangementen aan voor kinderfeestjes in Uden. Bij ons staat spelen en het vieren van de verjaardag van uw kind centraal tijdens een flitsende kartrace of een spannend potje lasergamen.

Bekijk op onze website direct de verschillende mogelijkheden die wij u bieden voor een kinderfeestje in Uden. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om heerlijk te eten. Geïnteresseerd? Boek dan direct en vraag een offerte aan. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.

Waarom een kinderfeestje in Uden bij Kartbaan Uden?

 • Nieuwe karts
 • Een van de langste banen van Nederland
 • Perfecte service
 • Overheerlijk buffet
 • Veel ervaring in het geven van leuke kinderfeestjes en andere feesten

Actief kinderfeestje in Uden

Elk jaar is het weer lastig om een originele activiteit voor kinderfeestjes te bedenken. Naarmate kinderen ouder worden weten ze gelukkig precies wat ze zelf leuk vinden. Houdt uw kind van snelheid en actie? Dan vindt hij of zij karten in Uden helemaal geweldig. Karten is een sportieve activiteit, en dankzij onze kinderkarts bovenal 100% veilig voor kinderen. Het is een ideale activiteit voor een actief kinderfeestje. Na afloop van de race vindt er een prijsuitreiking plaats met medailles voor de drie beste coureurs. Zo nemen de winnaars ook nog een leuk aandenken mee naar huis.

Onze arrangementen op een rij

Wij begrijpen dat ieder kind uniek is en dat dit verschillende wensen met zich meebrengt. Daarom hebben we de volgende arrangementen opgesteld voor het beleven van een onvergetelijk kinderfeestje bij Kartbaan Uden. Onze arrangementen maken het zelfs mogelijk om op één dag van beide activiteiten (karten en lasergamen) te genieten.

 • Kinderarrangement 1 – €19,00: 
  6 minuten training of 12 minuten lasergamen / finalerace van 8 minuten karten.
 • Kinderarrangement 2 – €28,50:
  5 minuten training karten / 8 minuten training karten of 12 minuten lasergamen / finalerace van 8 minuten karten.
 • Verkort arrangement 2 – €38,50:
  12 minuten lasergamen / 10 minuten kwalificatie karten / 10 minuten finale karten.
 • Arrangement Benetton/Renault – €47,50:
  5 minuten training / 8 minuten training / 8 minuten kwalificatie / 10 minuten finale.

Kinderkarten

Het karten gebeurt op een 550 meter lange indoor kartbaan. Onze kinderkarts zijn speciaal voor kinderen tussen de 1,25m en 1,60m. Vanaf 1,60m rijden deelnemers in een volwassen kart. Wij zijn erg strikt over deze lengtes, omdat wij de veiligheid van kinderen willen waarborgen. Door de lage zitting en goede wegligging maken de rij- en stuurkunsten van uw kind het verschil. Voor de veiligheid en om zoveel mogelijk dezelfde karts op de baan te hebben, zijn er karts speciaal voor alleen kinderen (en hun ouders/begeleiders). Wij adviseren altijd van tevoren de kinderfeestjes te reserveren, om teleurstelling wat lengtes betreft te voorkomen.

De leukste feestjes

Kartbaan Uden is een beleving voor jong én oud. U kunt bij ons namelijk niet alleen terecht voor kinderfeestjes. Ook voor volwassenen is er bij ons genoeg te beleven.

 • Bedrijfsfeesten
 • Voetbaluitjes
 • Buurtverenigingsuitjes
 • Vrijgezellenfeesten
 • Familiedagen
 • Huur van vergaderzalen

Over Kartbaan Uden

Wij bieden competitie en plezier onder 1 dak. Een dagje uit bij Kartbaan Uden is een hele beleving, voor u en/of uw kinderen. Dankzij onze gethematiseerde ruimtes bieden wij voor iedere gelegenheid meerdere opties. Van een kinderfeestje in Uden tot een personeelsfeest; Kartbaan Uden is een beleving voor jong én oud.

Er zijn al veel feestjes en kinderfeestjes bij ons gehouden. Dat doet ons goed, want ook wij houden van een sportief feestje. Bovendien is ons personeel erg gedreven en professioneel. Daardoor bent u verzekerd van een perfecte service tijdens het feest of evenement dat u organiseert.

Lasergamen

Ziet uw kind karten niet zitten tijdens zijn/haar kinderfeestje? Of kan hij/zij niet kiezen tussen karten en lasergamen? Geen probleem, want bij ons kunt u ook lasergamen. Als u wilt kan dit in combinatie met karten. Tijdens kinderfeestjes die in het teken staan van lasergamen, krijgen de deelnemers een speciaal SWAT pak aan. In een donkere ‘verlaten’ fabriekshal zijn er twee teams die de strijd met elkaar aangaan. Uiteraard geven we van tevoren instructies over het materiaal en het spel. Lasergamen zit net als karten vol met actie. Wanneer de teamscore bekend is, kunnen de kinderen genieten van een heerlijk buffet of een lunch. Bij het karten en lasergamen bieden we meerdere buffetten aan, zoals bijvoorbeeld een saté menu of een barbecue buffet. U en uw kind mogen helemaal zelf kiezen. Zo kunnen jullie het ideale kinderfeestje samenstellen.

Boek direct een kinderfeestje in Uden

Wilt uw kind karten of lasergamen tijdens zijn/haar kinderfeestje? Via de e-mail of via het contactformulier kunt u eenvoudig al uw vragen aan ons stellen. Wij zorgen er graag samen met u voor dat het kinderfeestje dat u organiseert een onvergetelijke dag wordt, dus aarzel niet en kom naar Kartbaan Uden!

Woont u niet in Uden? Geen probleem, u kunt ook karten nabij Eindhoven of Oss. Vanuit deze plaatsen is de kartbaan in Uden goed te bereiken. Neem via onderstaande knop contact met ons op.