Kinderfeestje Venray

Direct reserveren

Vandaag geopend vanaf
14:00
tot
22:00
Vandaag geopend vanaf
14:00
tot
23:00
Vandaag geopend vanaf
11:00
tot
23:00
Vandaag geopend vanaf
10:00
tot
22:00

Organiseert u een kinderfeestje in Venray voor uw jarige zoon of dochter? Kies dan voor een onvergetelijke activiteit bij Kartbaan Uden! De flitsende ervaring op de kartbaan of de spectaculaire belevenis tijdens het lasergamen zullen uw kind en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes zeker aanspreken. Onze arrangementen maken het zelfs mogelijk om op één dag van beide activiteiten te genieten! Bekijk direct de verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben voor een kinderfeestje in Venray en omgeving.

 

Kinderfeestje op een kartbaan

Een kinderfeestje op een kartbaan is een geweldige plek om uw kleine kartracers een leuke tijd te laten hebben. Bij onze indoor kartbaan kunnen de kinderen genieten van raceactiviteit in een veilige en gezellige setting. De kartbaan is ontworpen om spannend te zijn, maar ook veilig voor de kleinsten. Het is een perfecte plek voor een kinderfeestje of andere speciale gelegenheden. Op de kartbaan voor kinderfeestjes hebben kinderen gegarandeerd een geweldige dag. Daarnaast bieden we arrangementen aan voor een volledig verzorgde dag inclusief eten en drinken.

Kinderarrangementen bij ons

Bij Kartbaan Uden is het ons doel om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Onze verschillende kinderarrangementen bieden voor elk wat wils en geven u de mogelijkheid om de perfecte feestmiddag voor uw kind samen te stellen. Zo kunt u kiezen uit Kinderarrangement 1Kinderarrangement 2, Verkort arrangement of het Arrangement Benetton/Renault. De feestelijke dag afsluiten met heerlijke frietjes en snacks maakt het kinderfeestje van uw kind helemaal compleet!

De mogelijkheden van Kartbaan Uden

Kartbaan Uden is een beleving voor jong en oud. U kunt namelijk niet alleen voor kinderfeestjes, maar ook voor de volgende gelegenheden bij ons terecht:

  • Bedrijfsfeesten
  • Voetbaluitjes
  • Buurtverenigingsuitjes
  • Vrijgezellenfeesten
  • Familiedagen
  • Huur van vergaderzalen

Ons gedreven personeel zorgt ervoor dat al onze gasten kunnen genieten van een perfecte service. Zo is het mogelijk om na de door u gekozen activiteit te genieten van een overheerlijk buffet naar uw keuze.

Neem contact op!

Stop met zoeken naar de leukste activiteit voor een kinderfeestje in Venray en kom naar Kartbaan Uden! Aarzel niet en neem direct contact met ons op via de mail of via het contactformulier. Wij beantwoorden al uw vragen en voorzien u graag van meer informatie over onze arrangementen!

Hoe moet je karten?

Karten is simpel, iedereen kan het. Wel zijn er tips om nog beter te karten. Zo kun je de beste racelijn gebruiken en kun je het beste de bochten van buiten naar binnen nemen. Zet je gewicht in en rem en stuur niet tegelijkertijd. Wanneer je gefocust blijft dan heb je een grotere kans om te winnen.

Moet ik vooraf reserveren om te kunnen karten?

Ja, wij raden aan om bij kartbanen vooraf te reserveren om zeker te zijn van beschikbaarheid op de gewenste dag en tijd. Op drukke dagen kan het bij de Uden kartbaan namelijk voorkomen dat alle karts al gereserveerd zijn. Bovendien kan het reserveren van tevoren zorgen voor een snellere en soepelere incheckprocedure op de dag zelf. Op deze manier kun je snel naar de kartbaan.

Wat is de minimale en maximale lengte voor het karten?

Kartbaan Uden heeft twee soorten karts beschikbaar: de volwassenkart en de kinderkart. Ben je tussen de 1,25 meter en 1,60 meter lang, dan krijg je een kinderkart. Deelnemers die 1,60 meter of langer zijn, kunnen rijden in een volwassen kart. Deze lengtes zijn strikt en wij adviseren om altijd van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Kinderen tussen de 1,25 meter en 1,60 meter kunnen samen met volwassenen rijden in een aparte heat.

Hoe lang duurt een gemiddelde kart-sessie?

Een heat op onze kartbaan duurt 10 minuten. Een gemiddelde kart-sessie op onze kartbaan duurt ongeveer 10 minuten per heat. Afhankelijk van het gekozen arrangement, kunt u meerdere heats achter elkaar rijden. Houd er rekening mee dat de totale duur van uw kart-sessie afhangt van het aantal geboekte heats en eventuele pauzes tussen de heats door.