Kinderfeestje Venray

DSC_0946


Organiseert u een kinderfeestje voor uw jarige zoon of dochter? Kies dan voor een onvergetelijke activiteit bij Kartbaan Uden! De flitsende ervaring op de kartbaan of de spectaculaire belevenis tijdens het lasergamen zullen uw kind en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes zeker aanspreken. Onze arrangementen maken het zelfs mogelijk om op één dag van beide activiteiten te genieten! Bekijk direct de verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben voor een kinderfeestje in Venray en omgeving.

Kinderarrangementen bij ons

Bij Kartbaan Uden is het ons doel om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Onze verschillende kinderarrangementen bieden voor elk wat wils en geven u de mogelijkheid om de perfecte feestmiddag voor uw kind samen te stellen. Zo kunt u kiezen uit Kinderarrangement 1, vtraxe Kinderarrangement 2, Verkort arrangement of het Arangement Benetton/Renault. De feestelijke dag afsluiten met heerlijke frietjes en snacks maakt het kinderfeestje van uw kind helemaal compleet!

De mogelijkheden van Kartbaan Uden

Kartbaan Uden is een beleving voor jong en oud. U kunt namelijk niet alleen voor kinderfeestjes, maar ook voor de volgende gelegenheden bij ons terecht:

  • Bedrijfsfeesten
  • Voetbaluitjes
  • Buurtverenigingsuitjes
  • Vrijgezellenfeesten
  • Familiedagen
  • Huur van vergaderzalen

Ons gedreven personeel zorgt ervoor dat al onze gasten kunnen genieten van een perfecte service. Zo is het mogelijk om na de door u gekozen activiteit te genieten van een overheerlijk buffet naar uw keuze.

Contact

Stop met zoeken naar de leukste activiteit voor een kinderfeestje in Venray en kom naar Kartbaan Uden! Aarzel niet en neem direct contact met ons op via de mail of via het contactformulier. Wij beantwoorden al uw vragen en voorzien u graag van meer informatie over onze arrangementen!