Personeelsfeest in Uden, Brabant


Bent u op zoek naar een personeelsfeest in Brabant? Voor het organiseren van een geslaagd personeelfeest is het van belang dat u een originele, spectaculaire en aantrekkelijke activiteit kiest. Kartbaan Uden heeft hiervoor speciaal verschillende arrangementen opgesteld.

Wij nodigen u graag uit om bij ons te komen karten, maar u kunt ook kiezen voor een intensief potje lasergamen of een echte casinobelevenis.

Bij Kartbaan Uden is het altijd gegarandeerd feest!

De mogelijkheden voor uw personeelsfeest

De mogelijkheden bij Kartbaan Uden zijn zeer divers en uiteenlopend. Op deze manier zorgen we ervoor dat er bij ons voor elke gelegenheid een passend feest georganiseerd kan worden. Voor personeelsfeesten bieden we u de volgende arrangementen:

  • All-in arrangement 1
  • All-in arrangement 2
  • Arrangement Williams/Renault
  • Arrangement Benetton/Renault
  • Verkort arrangement
  • Verkort arrangement 2

Bekijk hier de uitgebreide toelichting van de arrangementen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie als u specifieke wensen heeft.

Een passend Brabants feest voor elke gelegenheid

Kartbaan Uden biedt u gegarandeerd een unieke middag waarbij u samen met uw collega’s competitie en plezier onder één dak beleeft. Ons gastvrije personeel voorziet u graag van een perfecte service zodat u na uw personeelsfeest nog lang kunt nagenieten van deze ervaring.

Overigens bent u ook samen met vrienden, familie, de buurtvereniging of de voetbalvereniging van harte welkom bij ons. Onze arrangementen bieden voor jong en oud en voor elke gelegenheid een passend feest!

Meer informatie

Aarzel niet en bekijk direct onze verschillende arrangementen voor een personeelsfeest in UdenBrabant! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via de mail. Wij helpen u graag verder!