Karten in Brabant voor uw vrijgezellenfeest

Wilt u graag karten in Brabant voor het vrijgezellenfeest van uw beste vriend of vriendin? Kartbaan Uden biedt u originele, spectaculaire en onvergetelijke activiteiten voor een vrijgezellenfeest. Dankzij de feestelijke arrangementen die we aanbieden is het bij ons altijd een feestje.

Ook onze perfecte service en – ook niet onbelangrijk – aantrekkelijke prijzen vallen bij onze gasten zeer goed in de smaak. Wilt u dit ook ervaren? Organiseer het leukste vrijgezellenfeest van Brabant bij Kartbaan Uden!

Onze openingstijden zijn als volgt: op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn we geopend van 14.00 tot 23.00 uur. Op de dagen woensdag, zaterdag en zondag geldt dat we van 13.00 tot 23.00 uur open zijn. Ga op uw gewenste dag een middag karten in Brabant.

Karten in Brabant tijdens uw vrijgezellenfeest

Dé activiteit die u bij ons in Brabant kunt uitoefenen is natuurlijk karten. Wij doen er alles aan om het karten voor u zo spectaculair mogelijk te maken, we beschikken namelijk over één van de langste kartbanen van Nederland. Bovendien werken we uitsluitend met de nieuwste karts. Zo wordt het door u georganiseerde vrijgezellenfeest een competitieve, snelle, uitdagende en onvergetelijke ervaring.

Veilig karten in Brabant

In een kart waant u zich voor even een echte coureur. U scheurt samen met uw familie en vrienden in veilige karten over onze 550 meter lange indoor circuit. Ervaar zelf de snelheid, het competitiegevoel en de kick bij het karten in Brabant. Onze karten zijn geschikt voor mensen boven de 1.60 meter.

Daag uw vriend of vriendin uit die binnenkort gaat trouwen voor een echte race. Kijk voor meer hierna. Stap in uw kart, bereid u voor op het startsignaal en race in een heat van 10 minuten naar de finish met als doel de snelste rondetijd. Dankzij de lage zit en de goede wegligging in de kart gaat dat zeker lukken.

Onvergetelijk vrijgezellenfeest in Brabant

Een vrijgezellenfeest vieren in Brabant op het kart circuit is de droom van iedere raceliefhebber. Heerlijk scheuren op het circuit en na afloop discussiëren over de heats en de winnaars. Uiteraard onder het genot van een hapje en drankje.

Lasergamen met de nieuwste laserpistolen

Ook als u komt lasergamen verzekeren wij u van een succesvol vrijgezellenfeest in Brabant, want we maken gebruik van de nieuwste laserpistolen. Na afloop van de door u gekozen activiteit kunt u genieten van een heerlijk uitgebreid buffet.

Onze arrangementen voor vrijgezellenfeesten

Bij Kartbaan Uden is het naast karten ook mogelijk om een middagje te gaan lasergamen, een café af te huren, te genieten van live entertainment of uw geluk te beproeven in The Golden Nugget Fun Casino. Onze verschillende arrangementen bieden voor al onze gasten wat wils. U kunt kiezen uit de volgende pakketten:

  • All-in arrangement 1
  • All-in arrangement 2
  • Arrangement Benetton/Renault
  • Verkort arrangement

Boek een middag karten in Brabant

Heeft u specifieke vragen over het karten in Brabant, of wilt u meer weten over onze verschillende arrangementen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons mailen of het contactformulier invullen. Zorg voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Brabant bij Kartbaan Uden!