Het leukste vrijgezellenfeest van Uden!


Een vrijgezellenfeest is pas echt geslaagd als er een originele activiteit is bedacht. Bij Kartbaan Uden bent u dan ook van harte welkom om het door u georganiseerde vrijgezellenfeest te komen vieren! Onze spectaculaire, originele en onvergetelijke activiteiten bezorgen u en uw gasten gegarandeerd een fantastische dag. Wat dacht u van een middag fanatiek karten op onze kartbaan? Of een spannend potje lasergamen en aansluitend genieten van een overheerlijk buffet? Zoek niet verder naar de perfecte invulling van het door u georganiseerde vrijgezellenfeest in Uden en kom naar onze kartbaan!

De mogelijkheden voor uw vrijgezellenfeest

Kartbaan Uden heeft één van de langste kartbanen van Nederland en maakt gebruik van de nieuwste karts, zodat u optimaal van de kartbeleving kunt genieten. Maar naast karten kunt u bij ons ook terecht voor andere spectaculaire activiteiten:

  • Lasergamen
  • The Golden Nugget Fun Casino
  • Café afhuren
  • Live entertainment

Vrijgezellenfeest arrangementen

Wij hebben verschillende arrangementen opgesteld om aan de wensen van al onze verschillende gasten te kunnen voldoen. Zo kunt u kiezen voor all-in arrangement 1, all-in arrangement 2, arrangement Benetton/Renault of het verkorte arrangement. Bovendien nodigen we u graag uit om uw dag feestelijk af te sluiten onder het genot van een overheerlijk buffet en de nodige drankjes.

Contact

Kartbaan Uden helpt u graag om het door u georganiseerde vrijgezellenfeest helemaal perfect te maken! Neem direct contact met ons op door te mailen of het contactformulier
invullen. We zien u graag bij Kartbaan Uden!