Kartbaan Den Bosch

Direct reserveren

Vandaag geopend vanaf
14:00
tot
22:00
Vandaag geopend vanaf
14:00
tot
23:00
Vandaag geopend vanaf
11:00
tot
23:00
Vandaag geopend vanaf
10:00
tot
22:00

Kartbaan Den Bosch

Ben je op zoek naar een plek waar je kan laten zien dat je de snelste bent van jouw familie, vrienden of collega’s? Wil je dus de eindeloze discussie eindelijk sluiten door te gaan karten op een kartbaan nabij Den Bosch? Kies dan voor onze kartbaan. Wij beschikken over de beste karts en een van de langste kartbanen van Nederland. Bij ons worden jouw rijkunsten dan ook echt op de proef gesteld. Ben je klaar voor de strijd? Reserveer dan direct een plek op onze kartbaan dichtbij Den Bosch of neem contact met ons op!

 

Kartbaan en meer!

Bij ons kan je dus de strijd aan gaan op de kartbaan bij Den Bosch, maar ook op andere manieren. Zo kunnen jij en je gezelschap ook gaan lasergamen. Wil je een complete dag uit bij Kartbaan Uden? Kies dan voor een van onze arrangementen:

Door te kiezen voor een van onze arrangementen zullen jij en je gezelschap een complete dag uit beleven. Zo gaan jullie afhankelijk van het arrangement onder andere karten, lasergamen en het casino in! Wilt u meer weten over de inhoud van onze arrangementen? Bekijk deze dan op onze website of neem contact op met ons!

Over onze kartbaan in Den Bosch

Bij onze kartbaan nabij Den Bosch is competitie en plezier gegarandeerd! Bij ons kan je terecht voor een geweldige dag uit. Voor iedereen is het bij ons dan een beleving. Bij ons kunt u ook terecht voor het vieren van een feest! In een van onze ruimtes kunt u namelijk zonder problemen uw personeels- of kinderfeest vieren!

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over een van de arrangementen op onze kartbaan bij Den Bosch of wilt u een dagje uit reserveren? Neem dan vandaag nog contact met ons op of reserveer direct online een plek!

Hoe moet je karten?

Karten is simpel, iedereen kan het. Wel zijn er tips om nog beter te karten. Zo kun je de beste racelijn gebruiken en kun je het beste de bochten van buiten naar binnen nemen. Zet je gewicht in en rem en stuur niet tegelijkertijd. Wanneer je gefocust blijft dan heb je een grotere kans om te winnen.

Moet ik vooraf reserveren om te kunnen karten?

Ja, wij raden aan om bij kartbanen vooraf te reserveren om zeker te zijn van beschikbaarheid op de gewenste dag en tijd. Op drukke dagen kan het bij de Uden kartbaan namelijk voorkomen dat alle karts al gereserveerd zijn. Bovendien kan het reserveren van tevoren zorgen voor een snellere en soepelere incheckprocedure op de dag zelf. Op deze manier kun je snel naar de kartbaan.

Wat is de minimale en maximale lengte voor het karten?

Kartbaan Uden heeft twee soorten karts beschikbaar: de volwassenkart en de kinderkart. Ben je tussen de 1,25 meter en 1,60 meter lang, dan krijg je een kinderkart. Deelnemers die 1,60 meter of langer zijn, kunnen rijden in een volwassen kart. Deze lengtes zijn strikt en wij adviseren om altijd van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Kinderen tussen de 1,25 meter en 1,60 meter kunnen samen met volwassenen rijden in een aparte heat.

Hoe lang duurt een gemiddelde kart-sessie?

Een heat op onze kartbaan duurt 10 minuten. Een gemiddelde kart-sessie op onze kartbaan duurt ongeveer 10 minuten per heat. Afhankelijk van het gekozen arrangement, kunt u meerdere heats achter elkaar rijden. Houd er rekening mee dat de totale duur van uw kart-sessie afhangt van het aantal geboekte heats en eventuele pauzes tussen de heats door.