Kartbaan Den Bosch

Direct reserveren

Vandaag geopend vanaf
14:00
tot
22:00
Vandaag geopend vanaf
14:00
tot
23:00
Vandaag geopend vanaf
11:00
tot
23:00
Vandaag geopend vanaf
10:00
tot
22:00

Kartbaan Den Bosch

Ben je op zoek naar een plek waar je kan laten zien dat je de snelste bent van jouw familie, vrienden of collega’s? Wil je dus de eindeloze discussie eindelijk sluiten door te gaan karten op een kartbaan nabij Den Bosch? Kies dan voor onze kartbaan. Wij beschikken over de beste karts en een van de langste kartbanen van Nederland. Bij ons worden jouw rijkunsten dan ook echt op de proef gesteld. Ben je klaar voor de strijd? Reserveer dan direct een plek op onze kartbaan dichtbij Den Bosch of neem contact met ons op!

 

Kartbaan en meer!

Bij ons kan je dus de strijd aan gaan op de kartbaan bij Den Bosch, maar ook op andere manieren. Zo kunnen jij en je gezelschap ook gaan lasergamen. Wil je een complete dag uit bij Kartbaan Uden? Kies dan voor een van onze arrangementen:

Door te kiezen voor een van onze arrangementen zullen jij en je gezelschap een complete dag uit beleven. Zo gaan jullie afhankelijk van het arrangement onder andere karten, lasergamen en het casino in! Wilt u meer weten over de inhoud van onze arrangementen? Bekijk deze dan op onze website of neem contact op met ons!

Over onze kartbaan in Den Bosch

Bij onze kartbaan nabij Den Bosch is competitie en plezier gegarandeerd! Bij ons kan je terecht voor een geweldige dag uit. Voor iedereen is het bij ons dan een beleving. Bij ons kunt u ook terecht voor het vieren van een feest! In een van onze ruimtes kunt u namelijk zonder problemen uw personeels- of kinderfeest vieren! Moet je bijvoorbeeld een kinderfeestje in Den Bosch organiseren? Denk dan eens aan onze kartbaan in Uden!

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over een van de arrangementen op onze kartbaan bij Den Bosch of wilt u een dagje uit reserveren? Neem dan vandaag nog contact met ons op of reserveer direct online een plek!

Moet ik mijn eigen helm meenemen of kan ik er een huren?

Nee, je hoeft bij Kartbaan Den Bosch geen eigen helm mee te nemen. Deze kunt u bij ons lenen wanneer u een kart sessie gaat doen. We hebben helmen in verschillende soorten en maten. Je kunt de helmen passen om te kijken welke het beste aansluit. Heb je zelf een helm? Wanneer deze helm is goedgekeurd is volgens de Europese ECE-norm, is het toegestaan om deze te dragen tijdens het karten.  

Hoeveel mensen kunnen er tegelijkertijd op de baan rijden?

Het aantal mensen dat tegelijkertijd op een kartbaan kan rijden, hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de baan, het aantal karts en de regels van de kartbaan. Over het algemeen kunnen de meeste kartbanen ongeveer 8 tot 12 karts op de baan hebben, afhankelijk van de grootte van de baan. Sommige professionele kartbanen kunnen echter wel meer dan 20 karts op de baan hebben. Het is echter belangrijk om te onthouden dat veiligheid altijd prioriteit heeft en dat kartbanen vaak een maximum aantal deelnemers hanteren om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte en veiligheid is voor alle coureurs.

Is er een maximumsnelheid op de baan?

De maximale snelheid die je mag rijden op kartbaan Den Bosch is ongeveer 50 km/u. Bij elke kartbaan is de snelheid afhankelijk van de grootte van de baan en het niveau van de coureurs. Het is altijd belangrijk om de regels van onze kartbaan te volgen en je snelheid aan te passen aan de omstandigheden op de baan, zoals bochten en andere coureurs. Veiligheid staat altijd voorop, dus rijden op een kartbaan moet altijd leuk en op een verantwoorde manier gebeuren.

Zijn er bepaalde kledingvoorschriften waar ik me aan moet houden?

Er zijn een aantal kledingvoorschriften die we hanteren wanneer je gaat karten. Zo is het verboden om met slippers of sandalen te karten. Gesloten schoenen zijn echt verplicht. Verder krijgen we vaak de vraag of een korte broek is toegestaan, dit mag wel. Het is belangrijk om geen loshangende kledingstukken te dragen wanneer je gaat karten. Het dragen van een goed passende helm en haarnetje is verplicht.