Kinderfeestje Den Bosch

Direct reserveren

Vandaag geopend vanaf
14:00
tot
22:00
Vandaag geopend vanaf
14:00
tot
23:00
Vandaag geopend vanaf
11:00
tot
23:00
Vandaag geopend vanaf
10:00
tot
22:00

Vier het kinderfeestje in Den Bosch van uw zoon of dochter bij Kartbaan Uden! Speciaal voor kinderfeestjes hebben wij verschillende arrangementen opgesteld die het mogelijk maken om een middag te karten en/of te lasergamen en de dag af te sluiten met heerlijke frietjes en snacks. Bij Kartbaan Uden in Den Bosch staan bovendien twee belangrijke aspecten centraal: het vieren van de verjaardag van uw kind en het spelen. Kom voor een onbezorgd kinderfeestje in Den Bosch en omstreken naar Kartbaan Uden!

 

 

Het leukste kinderfeestje van Den Bosch

Om ervoor te zorgen dat uw kind bij Kartbaan Uden écht het leukste kinderfeestje ooit beleeft, hebben we voor de volgende aspecten gezorgd:

  • Eén van de langste kartbanen van Nederland
  • Gebruik van de nieuwste karts
  • Gebruik van de nieuwste laserpistolen
  • Perfecte service
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Feestelijke afsluiting met frietjes en snacks

Voor al uw feesten!

Niet alleen voor kinderfeestjes in Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor familiefeestjes, vrijgezellenfeesten, buurtfeesten en andere festiviteiten kunt u bij ons terecht. U kunt tijdens uw feest verschillende activiteiten combineren. We bieden namelijk naast karten ook nog lasergamen, The Golden Nugget Fun Casino en live entertainment aan. Om het helemaal compleet te maken kunt u bij ons ook een heus café afhuren. We hebben dus alles in huis om van ieder feest een feest om nooit te vergeten te maken!

Meer informatie over kinderfeestjes in Den Bosch

Dus bent u op zoek naar een kinderfeestje waar uw kind nog lang over zal napraten? Bekijk dan direct onze kinderarrangementen en ontdek de vele mogelijkheden die we u bieden! Heeft u vragen? Stel die dan via de mail of het contactformulier. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Graag organiseren we samen met u het leukste kinderfeestje van Den Bosch!

 

Hoe moet je karten?

Karten is simpel, iedereen kan het. Wel zijn er tips om nog beter te karten. Zo kun je de beste racelijn gebruiken en kun je het beste de bochten van buiten naar binnen nemen. Zet je gewicht in en rem en stuur niet tegelijkertijd. Wanneer je gefocust blijft dan heb je een grotere kans om te winnen.

Moet ik vooraf reserveren om te kunnen karten?

Ja, wij raden aan om bij kartbanen vooraf te reserveren om zeker te zijn van beschikbaarheid op de gewenste dag en tijd. Op drukke dagen kan het bij de Uden kartbaan namelijk voorkomen dat alle karts al gereserveerd zijn. Bovendien kan het reserveren van tevoren zorgen voor een snellere en soepelere incheckprocedure op de dag zelf. Op deze manier kun je snel naar de kartbaan.

Wat is de minimale en maximale lengte voor het karten?

Kartbaan Uden heeft twee soorten karts beschikbaar: de volwassenkart en de kinderkart. Ben je tussen de 1,25 meter en 1,60 meter lang, dan krijg je een kinderkart. Deelnemers die 1,60 meter of langer zijn, kunnen rijden in een volwassen kart. Deze lengtes zijn strikt en wij adviseren om altijd van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Kinderen tussen de 1,25 meter en 1,60 meter kunnen samen met volwassenen rijden in een aparte heat.

Hoe lang duurt een gemiddelde kart-sessie?

Een heat op onze kartbaan duurt 10 minuten. Een gemiddelde kart-sessie op onze kartbaan duurt ongeveer 10 minuten per heat. Afhankelijk van het gekozen arrangement, kunt u meerdere heats achter elkaar rijden. Houd er rekening mee dat de totale duur van uw kart-sessie afhangt van het aantal geboekte heats en eventuele pauzes tussen de heats door.