Kinderfeestje Den Bosch


Vier het kinderfeestje in Den Bosch van uw zoon of dochter bij Kartbaan Uden! Speciaal voor kinderfeestjes hebben wij verschillende arrangementen opgesteld die het mogelijk maken om een middag te karten en/of te lasergamen en de dag af te sluiten met heerlijke frietjes en snacks. Bij Kartbaan Uden in Den Bosch staan bovendien twee belangrijke aspecten centraal: het vieren van de verjaardag van uw kind en het spelen. Kom voor een onbezorgd kinderfeestje in Den Bosch en omstreken naar Kartbaan Uden!

Onze mogelijkheden

Bij Kartbaan Uden werken we met verschillende kinderarrangementen. Zo kunt u kiezen uit Kinderarrangement 1, Kinderarrangement 2, Verkort arrangement. Welk arrangement u ook kiest, bij Kartbaan Uden bent u verzekerd van een onvergetelijke middag voor uw kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. Ook niet onbelangrijk: wij vragen zeer scherpe prijzen voor onze service, die overigens door onze gasten als zeer prettig en attent wordt ervaren.

Het leukste kinderfeestje van Den Bosch

Om ervoor te zorgen dat uw kind bij Kartbaan Uden écht het leukste kinderfeestje ooit beleeft, hebben we voor de volgende aspecten gezorgd:

  • Eén van de langste kartbanen van Nederland
  • Gebruik van de nieuwste karts
  • Gebruik van de nieuwste laserpistolen
  • Perfecte service
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Feestelijke afsluiting met frietjes en snacks

Voor al uw feesten

Niet alleen voor kinderfeestjes in Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor familiefeestjes, vrijgezellenfeesten, buurtfeesten en andere festiviteiten kunt u bij ons terecht. U kunt tijdens uw feest verschillende activiteiten combineren. We bieden namelijk naast karten ook nog lasergamen, The Golden Nugget Fun Casino en live entertainment aan. Om het helemaal compleet te maken kunt u bij ons ook een heus café afhuren. We hebben dus alles in huis om van ieder feest een feest om nooit te vergeten te maken!

Meer informatie over kinderfeestjes in Den Bosch

Dus bent u op zoek naar een kinderfeestje waar uw kind nog lang over zal napraten? Bekijk dan direct onze kinderarrangementen en ontdek de vele mogelijkheden die we u bieden! Heeft u vragen? Stel die dan via de mail of het contactformulier. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Graag organiseren we samen met u het leukste kinderfeestje van Den Bosch!