Kinderfeestje in Den Bosch

Direct reserveren

Vandaag geopend vanaf
14:00
tot
22:00
Vandaag geopend vanaf
14:00
tot
23:00
Vandaag geopend vanaf
11:00
tot
23:00
Vandaag geopend vanaf
10:00
tot
22:00

Bezig met het organiseren van een kinderfeestje in Den Bosch? Tijdens het organiseren van een kinderfeestje wil je niets liever dan dat iedereen het tijdens deze dag naar z’n zin heeft. Je kunt met de kinderen naar een speelboerderij gaan, of naar een zwembad. Organiseer thuis een themafeest, of een kookworkshop. Zoals je hoort zijn er veel mogelijkheden, wat het maken van een keuze heel lastig maakt. Tijdens een kinderfeest in Den Bosch bij Kartbaan Uden hebben de kinderen een heerlijke dag en kun jij ook genieten. Bekijk de verschillende arrangementen en boek!

Het leukste kinderfeestje van Den Bosch

Om ervoor te zorgen dat uw kind bij Kartbaan Uden écht het leukste kinderfeestje ooit beleeft, hebben we voor de volgende aspecten gezorgd:

 • Eén van de langste kartbanen van Nederland
 • Gebruik van de nieuwste karts
 • Gebruik van de nieuwste laserpistolen
 • Perfecte service
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Feestelijke afsluiting met frietjes en snacks

Origineel en sportief kinderfeestje in Den Bosch

Tijdens een kinderfeestje in de omgeving van Den Bosch kun je natuurlijk allerlei dingen doen. Je zoon of dochter kan samen met vriendjes en vriendinnetjes thuis een disco organiseren, of naar een pretpark gaan. Of ga met alle kinderen naar het bos om een speurtocht te doen! Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kan het lastig zijn om een kinderfeestje te organiseren dat naar iedereen wens is.

En om eerlijk te zijn, gaat het houden van een kinderfeestje bij je thuis gepaard met een hoop geregel en rommel. Hoe makkelijk zou het zijn om het feestje elders te vieren en de organisatie geheel uit handen te laten? Bij Kartbaan Uden stel je heel gemakkelijk een arrangement met verschillende activiteiten samen. Van een middagje karten tot karten, lasergamen en daarna heerlijk frietjes eten.

Boek direct een kinderfeestje in Den Bosch

Voor een actievol kinderfeestje zoals karten of lasergamen, komen jij en je vriendjes naar Kartbaan Uden! Bekijk onze arrangementen en vier je feestje naar wens. Vragen of meer info nodig? Neem gerust contact op via e-mail of ons contactformulier. We denken graag met je mee.

Karten

Wil de kinderen tijdens het kinderfeestje karten? Ze duelleren op onze 650 meter indoor kartbaan om de snelste tijd. Bestuurders van elk niveau kunnen zich hier een ware autocoureur wanen. De optimale wegligging en lage zitpositie laten rij- en stuurkunsten de overwinning bepalen. Door goed te remmen, racen en sturen kunnen de kinderen kostbare seconden besparen. Nodig de kids uit voor een sportieve uitdaging op onze kartbaan, geschikt voor alle leeftijden.

Lasergamen

Lasergamen of karten tijdens je feestje in Den Bosch? Waarom niet beide? Kruip met vrienden in de rol van een SWAT-team in een duistere fabriekshal. Tegenstanders liggen op de loer, dus met je laserpistool moet je hen snel uitschakelen. Voordat het 12-minuten durende spel start, krijg je uitleg in de Laser Arena. In SWAT-uniform betreed je de hal, probeer zoveel mogelijk tegenstanders te raken zonder zelf geraakt te worden. Na afloop zie je in een scoreoverzicht hoe goed je het deed. Klaar voor lasergamen in Den Bosch?

Verscheidene arrangementen

Wil je een zorgeloos kinderfeestje nabij Den Bosch? Wij nemen de organisatie graag uit handen, zodat kinderen een geweldige middag beleven en jij kunt ontspannen. Onze uiteenlopende arrangementen verzekeren een passend feest voor ieder kind. Zo zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring zonder dat je veel hoeft voor te bereiden. Wel zo prettig! Onze beschikbare arrangementen zijn als volgt:

 • Kinderarrangement 1
 • Kinderarrangement 2
 • Verkort arrangement 2
 • Arrangement Benetton/Renault

Van kinderfeestjes tot vrijgezellenfeestjes

Niet alleen voor kinderfeestjes in Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor familiefeestjes, vrijgezellenfeesten, buurtfeesten en andere festiviteiten kunt u bij ons terecht. U kunt tijdens uw feest verschillende activiteiten combineren. We bieden namelijk naast karten ook nog lasergamen, The Golden Nugget Fun Casino en live entertainment aan. Om het helemaal compleet te maken kunt u bij ons ook een heus café afhuren. We hebben dus alles in huis om van ieder feest een feest om nooit te vergeten te maken!

Waarom kiezen voor Kartbaan Uden?

Om ervoor te zorgen dat uw kind bij Kartbaan Uden écht het leukste kinderfeestje ooit beleeft, hebben we voor de volgende aspecten gezorgd:

 • Eén van de langste kartbanen van Nederland
 • Gebruik van de nieuwste karts
 • Gebruik van de nieuwste laserpistolen
 • Perfecte service
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Feestelijke afsluiting met frietjes en snacks
Hoe moet je karten?

Karten is simpel, iedereen kan het. Wel zijn er tips om nog beter te karten. Zo kun je de beste racelijn gebruiken en kun je het beste de bochten van buiten naar binnen nemen. Zet je gewicht in en rem en stuur niet tegelijkertijd. Wanneer je gefocust blijft dan heb je een grotere kans om te winnen.

Moet ik vooraf reserveren om te kunnen karten?

Ja, wij raden aan om bij kartbanen vooraf te reserveren om zeker te zijn van beschikbaarheid op de gewenste dag en tijd. Op drukke dagen kan het bij de Uden kartbaan namelijk voorkomen dat alle karts al gereserveerd zijn. Bovendien kan het reserveren van tevoren zorgen voor een snellere en soepelere incheckprocedure op de dag zelf. Op deze manier kun je snel naar de kartbaan.

Wat is de minimale en maximale lengte voor het karten?

Kartbaan Uden heeft twee soorten karts beschikbaar: de volwassenkart en de kinderkart. Ben je tussen de 1,25 meter en 1,60 meter lang, dan krijg je een kinderkart. Deelnemers die 1,60 meter of langer zijn, kunnen rijden in een volwassen kart. Deze lengtes zijn strikt en wij adviseren om altijd van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Kinderen tussen de 1,25 meter en 1,60 meter kunnen samen met volwassenen rijden in een aparte heat.

Hoe lang duurt een gemiddelde kart-sessie?

Een heat op onze kartbaan duurt 10 minuten. Een gemiddelde kart-sessie op onze kartbaan duurt ongeveer 10 minuten per heat. Afhankelijk van het gekozen arrangement, kunt u meerdere heats achter elkaar rijden. Houd er rekening mee dat de totale duur van uw kart-sessie afhangt van het aantal geboekte heats en eventuele pauzes tussen de heats door.