Kinderfeestje in Eindhoven

Direct reserveren

Vandaag geopend vanaf
14:00
tot
22:00
Vandaag geopend vanaf
14:00
tot
23:00
Vandaag geopend vanaf
11:00
tot
23:00
Vandaag geopend vanaf
10:00
tot
22:00

Kinderfeestje in Eindhoven

Is het tijd voor een kinderfeestje in Eindhoven? Kom dan karten bij Kartbaan Uden! Bij ons kunnen je kind en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes genieten van een flitsende ervaring op de kartbaan of van een spannende belevenis bij het lasergamen. Onze arrangementen maken het zelfs mogelijk om op één dag van beide activiteiten te genieten en als afsluiter heerlijk te eten. Reserveer direct of neem contact op voor meer informatie. Zien we jullie snel tijdens het kinderfeestje?

 

Kinderfeestje nabij Eindhoven bij Kartbaan Uden

Bij Kartbaan Uden staan vieren en spelen centraal. Samen een feestje vieren zoals een verjaardag op een speelse en actieve manier, daar houden wij van! En gelukkig zijn we niet de enige, want er zijn genoeg mensen die Kartbaan Uden kiezen als hun feestlocatie. Wij doen er dan ook alles aan om het kinderfeest van je zoon of dochter perfect te laten verlopen. Bovendien bieden wij een beleving voor jong én oud.

Je kunt bij ons namelijk niet alleen voor een kinderfeestje, maar ook voor de volgende gelegenheden terecht:

Sportieve en originele activiteit voor jong en oud

We bieden niet alleen een kinderfeestje vol spanning en sensatie in combinatie met het plezier van actief bezig zijn met elkaar, ook is het een originele invulling van je kind zijn of haar kinderfeestje. Woon je in de regio Eindhoven en bent je op zoek naar leuke ideeën voor een onvergetelijke middag voor je zoon of dochter, dan bieden wij precies wat je zoekt.

Kartbaan Uden is een uitstekende oplossing voor een sportieve activiteit voor jong en oud in de omgeving van Eindhoven. Niet alleen is het dicht in de buurt, ook bieden een totaalpakket om de kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijk kinderfeestje te laten beleven.

Karten

De kinderen kunnen bijvoorbeeld karten in Eindhoven tijdens het kinderfeest. Een strijd tussen coureurs om de snelste tijd neer te zetten. Op onze 650 meter lange indoor kartbaan is er voor elk niveau bestuurder de mogelijkheid om zich als een echte autocoureur te voelen. Door de goede wegligging en de lage zit, kunnen eigen rij- en stuurkunsten het verschil maken tussen de overwinning of niet.

Rem, race en stuur om zo die extra seconden van je tijd af te halen op onze baan. Kartbaan Uden is ideaal voor een leuke en boeiende activiteit in de regio Eindhoven. Ga tijdens het kinderfeestje dus vooral de sportieve strijd aan met elkaar voor de winst op onze uitdagende kartbaan voor jong en oud.

Mail ons nu!

Lasergamen

Ga je liever lasergamen tijdens je feestje in Eindhoven, of wil je karten en lasergamen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Duik met je vrienden in de rol van een SWAT-team. In een verlaten, duistere fabriekshal kom je plotseling tegenstanders tegen. Samen met je team is het de missie om hen uit te schakelen voordat zij jullie te pakken krijgen. Gewapend met een laserpistool, zet je tijdens deze activiteit van het kinderfeestje alles op alles om de vijand te domineren.

Voor het spel begint, word je verwelkomd in de Laser Arena waar je uitleg krijgt over het gebruikte materiaal en de spelregels. Hijs jezelf in het speciale SWAT-uniform en bereid je voor om de fabriekshal te betreden. De confrontatie duurt 12 minuten en het is de bedoeling dat je zo min mogelijk geraakt wordt, terwijl je je tegenstanders zoveel mogelijk moet raken. Na het spel wacht er een scoreoverzicht voor jou of je team. Ben je er klaar voor om te lasergamen in Eindhoven tijdens het kinderfeestje?

Verschillende arrangementen

Wij zorgen er graag voor dat de kinderen die bij ons een feestje komen vieren een onvergetelijke middag ervaren. Daarom hebben we verschillende arrangementen opgesteld zodat er tijdens het kinderfeestje voor elk wat wils is. Zo hoef je ook niet ontzettend veel voor te bereiden voor het kinderfeestje nabij Eindhoven. Wij nemen het organiseren van het kinderfeestje graag uit handen, zodat je ook kunt ontspannen terwijl de kinderen druk bezig zijn en zich meer dan prima vermaken. Bij ons kun je voor een kinderfeestje kiezen uit de volgende arrangementen:

  • Kinderarrangement 1
  • Kinderarrangement 2
  • Verkort arrangement 2
  • Arrangement Benetton/Renault

Boek direct een kinderfeestje nabij Eindhoven!

Verras je zoon of dochter of luister naar wat hij/zij graag wil voor het kinderfeestje. Een kind dat kiest voor karten of lasergamen houdt van actie en avontuur en dat ga je zeker vinden bij Kartbaan Uden! Bekijk meteen onze arrangementen en maak een keuze. Heb je vragen na het bekijken van de arrangementen of wil je weten wat er allemaal mogelijk is tijdens een kinderfeestje? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail of met gebruik van het contactformulier.

We organiseren met plezier een onvergetelijk kinderfeestje nabij Eindhoven waar akle kinderen het naar hun zin hebben!?

Maak een reservering!