Vrijgezellenfeest in Eindhoven

Organiseert u een vrijgezellenfeest en bent u nog op zoek naar een originele, spectaculaire en onvergetelijke activiteit? Kom dan karten bij Kartbaan Uden! Bij ons is het altijd een feestje dankzij de feestelijke arrangementen die we u te bieden hebben, de perfecte service en – ook niet onbelangrijk – de aantrekkelijke prijzen. Waar wacht u nog op? Zorg voor het leukste vrijgezellenfeest van Eindhoven en kom naar Kartbaan Uden!

Wie wil er nou niet op een vrijgezellenfeest even helemaal losgaan op de kartbaan of in een lasergamespel voordat de avond aanbreekt en er losgegaan kan worden op. Daarnaast organiseert kartbaan Uden ook nog kinderfeestjes.

Onze arrangementen voor vrijgezellenfeesten

Om ervoor te zorgen dat al onze verschillende gasten het perfect naar hun zin hebben, hebben we verschillende arrangementen opgesteld:

Naast deze arrangementen kunt u hier al onze arrangementen bekijken. Onze all-in arrangementen bestaan uit een activiteit + training, een professionele prijsuitreiking met bekers en champagne en een aansluitend buffet naar keuze. Qua buffet heeft u bij ons de keuze uit een BBQ buffet, steengrill buffet, Italiaans buffet en een tapasbuffet. Ons verkort arrangement is ideaal wanneer jullie voor het vrijgezellenfeest activiteiten op meerdere locaties hebben gepland.

Wilt u wel graag iets actiefs plannen voor het vrijgezellenfeest, maar liever iets anders doen dan karten? Naast een fanatieke kartrace kunt u er bij ons ook voor kiezen om een middagje te gaan lasergamen, een café af te huren, te genieten van live entertainment of uw geluk te beproeven in The Golden Nugget Fun Casino.

Spectaculair vrijgezellenfeest in Eindhoven

Komt u graag bij ons karten in Eindhoven? Dan profiteert u van verschillende voordelen die het karten nóg spectaculairder maken. Wij beschikken namelijk over één van de langste kartbanen van Nederland en werken uitsluitend met de nieuwste karts. Zo wordt het door u georganiseerde vrijgezellenfeest een competitieve, snelle, uitdagende en onvergetelijke ervaring! Ook als u komt lasergamen verzekeren wij u van een succesvol vrijgezellenfeest, want we maken gebruik van de nieuwste laserpistolen. Bovendien kunt u na afloop van de door u gekozen activiteit genieten van een heerlijk uitgebreid buffet.

Meer informatie

Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten over onze verschillende arrangementen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Dat kan door een e-mail te sturen of door het contactformulier in te vullen. Maak van het door u georganiseerde vrijgezellenfeest in Eindhoven en omgeving een onvergetelijke dag bij Kartbaan Uden!