Vrijgezellenfeest Tilburg

Vrijgezellenfeest Tilburg


Bent u op zoek naar een origineel idee voor het vrijgezellenfeest dat u organiseert? Zoek niet verder, want bij Kartbaan Uden bent u aan het juiste adres! Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor activiteiten die het vrijgezellenfeest onvergetelijk maken. Onze perfecte service, aantrekkelijke prijzen en feestelijke arrangementen zorgen ervoor dat het bij ons altijd een feestje is! Het leukste vrijgezellenfeest van Tilburg organiseert u bij Kartbaan Uden!

Daarnaast organiseert Kartbaan Tilburg ook nog kinderfeestjes.

Onze arrangementen voor vrijgezellenfeesten

Kartbaan Uden biedt voor al haar gasten een origineel dagje uit. Zo is het bij ons niet alleen mogelijk om te karten maar kunt u ook lasergamen, een café afhuren, genieten van live entertainment of uw geluk beproeven in The Golden Nugget Fun Casin. Daarnaast hebben we diverse arrangementen opgesteld die het mogelijk maken om het ideale vrijgezellenfeest samen te stellen: het all-in arrangement 1, het all-in arrangement 2, het arrangement Benetton/Renault en het verkorte arrangement.

Het perfecte Tilburgse vrijgezellenfeest

De volgende voordelen maken het Tilburgse vrijgezellenfeest dat u organiseert nóg spectaculairder:

  • Karten op één van de langste kartbanen van Nederland
  • Uitsluitend gebruik van de nieuwste karts
  • Uitsluitend gebruik van de nieuwste laserpistolen
  • Genieten van een heerlijk uitgebreid buffet

Meer informatie

Voor meer informatie over onze arrangementen of over de mogelijkheden die we u kunnen bieden kunt u gerust contact met ons opnemen. Dat kan via de mail of via het contactformulier. Het leukste Tilburgse vrijgezellenfeest organiseert u bij Kartbaan Uden!